Alles zn gangetje

Alles gaat zn gangetje. Manlief is druk met verzekeringen uitzoeken.. die moeten t liefst voor 1 februari geregeld zijn. We moeten nog definitief de kleuren kiezen voor op de wanden, maar weten al wel ongeveer welke tinten (maar nog even een merk/huismerk kiezen en dan definitief kiezen). de meubels zijn besteld :D (leen.bakker dus betaalbaar ;) maar ben er zoooo blij mee!!! ) langzamerhand in huis al iets aan t opruimen.. schiet neit erg op maar we hebben nog even gelukkig ;) pas half april over ;) en gelukkig tussendoor al veel spullen daar brengen en een plekje geven.
nog samen laminaat uitkiezen. man had een leuke zaak in rotterdam gevonden waar de prijs incl leggen is, ideaal als er op 4 verdiepingen laminaat moet komen ;)
Voor de tuin moeten we nog bedenken wat we ongeveer zouden willen.. naast gewoon lekker veel tegels zodat de kids ook lekker kunnen fietsen of met een kleedje met duplo kunnen spelen etc ;) speeltuin voor de deur dus er moet vooral neit te veel in, lekker veel ruimte om veilig te spelen :D heerlijk!

Man heeft met de hypotheker alvast de voorlopige teruggaaf geregeld. heerlijk. nu al een overzicht wat we terug gaan krijgen dit jaar
t liefst had ik nu al alle exacte bedragen zodat mn schema gewoon klopt ;) maar dat zal natuurlijk niet gaan :p hopelijk wordt alles na Mei/Juni weer een beetje normaal, financieel gezien dus.. ;)


helaas ook de andere dingen gaan gewoon door.. dochter is ziek geweest (buikgriepje.. viel mee gelukkig) en deze week weer gewoon naar school geweest. nu is man ziek. bij mij rommelt het af en toe iets, maar tot nu toe niet ziek.. hoop dat t zo blijft! opvangkindjes niet aangestoken gelukkig!

langzamerhand krijgen de plannen in ieder geval steeds concretere vormen (dankzij manlief) en kan hij snel/gelijk aan de slag.. we grappen al dat er op dag 1 een compleet "draaiboek" ligt met wat er gedaan moet worden in het huis ;) erg handig omdat mijn vader en schoonvader ook komen helpen en wij er niet altijd zullen zijn om te vertellen wat er gedaan moet worden ;) dus wat dingen op papier (en natuurlijk contact via mobiel :p) zal wel schelen en ik hoop dat alles snel zal gaan! vind het superspannend maar ook heel veel zin in!


1 opmerking:

  1. Fijn dat het allemaal zo voorspoedig gaat, behalve wat zieken dan.... :)

    BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...