rustige week

Extra uitgaven deze week waren

Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80

een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf, maar er lagen alleen nog xs.. die past ze ondertussen ook wel ze heeft kindermaat 158 van broeken (ze is 1.48 ongeveer.. nog even en ze groeit me voorbij... ik ben maar 1.57)  17,50

Met de jongste naar reflexintegratie op woensdag ochtend. met de fiets ongeveer een kwartier fietsen dus weer lekker wat beweging gehad. 75 euro

nieuw poepschepje voor de kattenbak, oude brak doormidden 2,50

Gelijk een proefzakje voer meegenomen omdat de kat de brokjes niet goed opeet.. nu krijgt ze alleen nat voer uit blik maar dat lijkt me ook nit heel gezond. Uiteraard uiteindelijk eht voer via internet besteld.. 10 kg voor 40 euro ipv 1,5 kg voor 17 euro... dat scheelt nogal. de brokjes gingen in no time op!! Toen we 2 katten hadden viel dat totaal niet op.. ook hebben ze een grote voerbak dus ik hoef t niet dagelijks bij te vullen hierdoro viel t nauwelijks op.   Ik heb nu biofood senior besteld.

Op maandagmiddag had ik ook nog een oudergesprek met de juf van de plusklas van de oudste. Hier gaat ze sinds dit schooljaar naar toe. Komt al jaren ter sprake bij de de juffen. 1 juf gaf aan te twijfelen ivm snel overprikkeld dan weer een andere les erbij.. ze krijgt in de klas ook al verdieping en verrijking nl. juffen van groep 6 vroegen juist weer waarom ze niet in de plusklas zat.. was juist echt iets voor haar. toen testen gedaan en sinds groep 7 dus in de plusklas.
Ook mocht ze meedoen aan een plusproject op middelbare school met meerdere groep 7 leerlingen. 5x een les volgen (keuze uit diverse lessen zij koos scheikunde) en het presenteren aan de ouders. erg leuk!
Maar dus een oudergesprek. het gaat erg goed, fijn om te horen!

Donderdag bleef mn dochter ziek thuis. was vooral erg moe. misschien toch een gevolg van de heftige emoties in het weekend ? woendag heeft ze maar tot half 1 school dus smiddags ook gewoon rust/gespeeld.. Gelukkig werk ik thuis dus ze kon lekker even bijkomen. (op die dag plusklas.. als ze dus niet naar school gaat is ze echt te mmoe of ziek)

Vrijdag avond stond er een nieuwe kennismaking gepland met ouders van een kindje van 2 maanden die tijdelijke opvang zoeken omdat de gastouder waar ze eigenlijk opvang bij willen afnemen pas in januari 2021 weer plek heeft. Mogelijk stoppen ze dus eerder als die gastouder eerder plek krijgt. Vermoedelijk zeggen ze definitief ja voor opvang bij mij. Dan heb ik er op maandag een baby bij in de opvang! Weer goed voor de financieen uiteraard!

Dit weekend geen plannen. Op vrijdag slapen de kinderen bij opa en oma en daar gaan ze op zaterdagochtend ook naar theaterles van jeugdtheater hofplein. dit is op loopafstand van opa en oma. Daarna halen wij ze op of ze worden thuis gebracht en kletsen we nog even bij met opa en/of oma. verder geen plannen. de kinderen spelen dan meestal met buurjongens. ze moesten hun kamer opruimen zodat de hulp die weer eens kan stofzuigen maandag ;)
Man is bezig met de 9 leilindes snoeien.. best een flinke klus.. bomen van een meter of 5, 6 hoog, we zijn erg blij met de extra privacy in de zomer maar wat een rotklus qua snoeien. ik kan hem er ook niet bij helpen want ik kom er ook met een ladder gewoon niet bij.. hij klimt op de schutting en met zijn 2 meter en dus lange armen lukt het hem wel. kost alleen heel veel tijd ;) en ook nog de takken afvoeren.. grof vuil kost sinds deze maand 25 euro per keer dus dat is ook een dure grap.. nog even verzinnen hoe we dat doen.

Rustige week kmet wat afpsraken maar geen rare dingen. Wel fijn na het heftige weekend....
Fijn dat ik thuis werk en prive afspraken vaak makkelijk kan combineren of bijvoorbeeld dochter eens een dagje kan bijtanken zonder gedoe.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...