Ons weekend

Op vrijdag werk ik meestal tot ongeveer 15u. rond die tijd komt ook mijn schoonmoeder om onze kinderen op te halen :) ze slapen daar elke vrijdag! Meestal makkelijk eten op vrijdag (vaak nacho's uit de oven.. gehakt met passata, taco kruiden, mais en kidneybonen, nacho's en kaas erop 10 min in de oven en klaar :D)
Deze vrijdag hebben we een broodje hamburger gemaakt. ook gewoon zelf. broodje in de oven, hamburger, plakje cheddar, evt augurk, tomaat, rode ui, saus... heerlijk!

Man had avonddienst dus na t eten ging hij naar boven om te werken. Ik heb The good doctor op videoland gekeken :)

Zaterdag had man ook dienst, maar dan op de zaak. zelf heerlijk uitgeslapen, wat in huis gedaan en nog ff netflix aan. lekker lui dagje. Man was rond 2 u thuis. Paar boodshapjes gedaan en een soort van tapas gegeten met een film op netflix (6 underground) Eerst wou ik uit eten omdat de kids zelf nog een nachtje bij opa en oma wilden slapen en wij dus nog een kinderloze dag hadden, maar bij la cubanita was pas 19.45 plek.. dat vind ik te laat om te eten.. dus vandaar lekker thuis gegeten. Wat dingen uit de kast/vriezer en paar dingen gekocht. in totaal 15 euro kwijt voor een heerlijk avondje tapas bij de tv!   Ook nog Wie is de mol kunnen zien!!

Zondag hebben we rond half 11 de kinderen opgehaald bij opa en oma. Vlak bij hen is een zwembad. Hier gingen we zwemmen. eigen eten en drinken mee dus naast benzine en entree niets uitgegeven. De entree was met ons vieren 22,40. Weer een heerlijk voordelig leuk dagje weg!
Hierna simpel de was weggewerkt, bedden verschoond etc ;) de standaard weekens klusjes.

Heerlijk relaxed weekend!
hoe was jullie weekend?
Veel (onverwachte of geplande) kosten gemaakt?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ons weekend

Op vrijdag werk ik meestal tot ongeveer 15u. rond die tijd komt ook mijn schoonmoeder om onze kinderen op te halen :) ze slapen daar elke vr...