17 doelen voor 2017

Misschien toch maar eens proberen.. achteraf ook wel leuk om terug te blikken ;)


 1. Gewicht naar 65 kg (ben maar 1.57... ) dat zou zelfs nog te zwaar zijn qua bmi... pas bij 61 kg zou het een gezond bmi zijn.. maar denk niet dat ik dat gewicht vol kan houden ;) 
 2. potjes vullen voor het komende jaar.. uitproberen hoe het werkt met potjes voor ons. 
 3. electrische bakfiets kopen zodat ik ook wat verder weg kan met de kids, alles verder dan school red ik gewoon niet, fietst best wel zwaar. zelfs bij een klasgenoot de kids halen is al te zwaar..dus zou dan weer wat meer zelf kunnen ipv van man/de auto afhankelijk zijn. vooral als de speeltuin/kinderboerderij van ons dorp verhuist.. is nu op (lange) loopafstand dus ook met bakfiets prima te doen, maar gaat verhuizen.. 
 4. van de buffer afblijven op MoneYou. het redden met het inkomen/spaargeld op de ing rekening(moet makkelijk lukken) 
 5. wat vaker kiezen voor leuke kleding voor de kids ipv veel en goedkoop.. bewustere keuzes maken hierin
 6. naar de kringloop. om spullen te brengen of goedkoop spullen te halen ipv in de winkel
 7. huishouden blijven bijhouden. gaat dankzij flylady systeem en een gezellige fb groep erg goed! en natuurlijk dankzij de huishoudelijke hulp! echt een cadeautje aan mezelf en hard nodig als je bijna fulltime thuis werkt (mn huis wordt extra vies maar moet wel elke dag netjes.. dus elke dag al veel doen.. de hulp doet de wekelijkse dingen en boven, ideaal!!  )
 8. Huis verder opruimen.. er zijn nog altijd te veel spullen.. al wordt het langzamerhand beter. her en der nog wat dozen en soms overvolle kasten.. hopelijk blijf ik het een beetje bijhouden (valt ook samen met 6.... ben er nog nooit geweest, maar met de bakfiets een eitje)
 9. minimaal 1 x per week een blogje maken (en als ik tussendoor onderwerpen verzin maar op dat moment geen tijd heb, ze opschrijven.. vergeet ze anders weer haha)
 10. af en toe met 1 kind op pad in plaats van met zn 4en. laatst omdat jongste ziek was en papa moest werken, alleen met de oudste naar mn zusje geweest (incl logeren ivm afstand). was eigenlijk heel erg leuk! vind t altijd sneu voor degene die niet mee gaat.. maar als we t bijv om en om doen, of beide 1 op 1 op dezelfde dag oid.. t hoeft ook niet vaak.. al is t maar 1 of 2 x per jaar.. maar wat bewuster van zijn hoe fijn t is 
 11. wat leuks doen als gezin of met man alleen als we 10 jaar samen zijn in april :D wat nog geen idee
 12. een nieuw dakraam op zolder (moet vervangen worden ivm gewoon oud.. ) 
 13. de tuin aanpakken (nog geen idee hoe.. man wil t zelf doen.. eerst wat ideetjes opdoen)
 14. buitenkant van t huis schilderen (wil man ook zelf doen) 
 15. financien netjes blijven bijhouden 
 16. netjes op tijd de belastingaangifte laten doen
 17. minder op mobiel spelletjes en fb doen als ik eigenlijk andere dingen moet doen ;) vooral als de kids lief spelen oid zit ik snel op mn mobiel. dus eigenlijk meer met de kinderen (mee) doen en minder op mobiel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...