bijna zomervakantie

merken meer ouders dat bij hun kinderen.. ze zijn zo toe aan zomervakantie (en ik ook!! )
maar tegelijkertijd ook de spanning.. welke juf volgend jaar.. en voor mn jongste ook nog welke kinderen.. in groep 3 husselen ze alle groepen 2 namelijk... enorme school.. ze starten per 3 maanden een volle kleuterklas.. in groep 3 husselen ze dat een beetje evenwichtig door elkaar.. (geen idee onder welke critera :p) maar daarna blijft de klas wel t zelfde tot groep 8 gelukkig.

het is een spannende tijd!!
Vooral oudste heeft er enorm veel last van.. ze vindt het enorm spannend dat ze nog niet weet welke juf ze volgend jaar krijgt.. ik hoop snel op een verlossend mailtje van school met alle info over vorig jaar.. (heb zelfs al nagezocht wanneer we die info vorig jaar kregen ten opzicht van de vakantie.. ze zijn laat dit jaar.... )

Ondertussen heeft ook de jongste een bril, of eigenlijk 2.. de orthoptiste vond dat toch wel nodig omdat hij zelf enorm kan corrigeren op zn sterkte.. dat gaat hoofdpijn geven in groep 3 volgend jaar.. dus toch maar een bril. mochten wel gelijk stoppen met t afplakken voor zn luie oog.. volgende x kijkt ze of we er toch weer mee moeten starten of zo laten..
bril uitkiezen was erg spannend! eerst vond hij dus niets mooi, puur uit spanning ;)
en ook het ophalen was weer spannend, maar viel hem enorm mee!
uitenidelijk was t vandaag weer spannend om mét bril de klas in te gaan.. gelukkig ging de juf hier super mee om! brillen even weggelegd en later samen geintroduceerd in de klas :D fijn zo'n lieve juf!!

jongste wordt bijna 6. dus ook vol aan t plannen voor zn kinderfeestje en verjaardag..
bijkomend voordeel is dat de kinderbijslag daarna omhoog gaat ;)

kleine update over de kids ;) weer eens iets anders dan geld :p

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...