vakantieboodschappen

ook wij gaan deze zomer op vakantie, wel heel burgerlijk lekker bij een r.oompot park in nederland :) maar we hebben er enorm veel zin in!

meestal slepen we de halve voorraad aan eten en drinken mee, maar dat neemt besst veel ruimte in beslag en kost veel planning en in de winkel bij t park is t altijd erg duur. voorheen maakte ik dan een lijstje voor een lidl of andere normale supermarkt in de buurt van t park, man gooide ons af, wij verkennen t park en gaan naar t huisje en man haalt de boodschappen.. ideaal

dit jaar heb ik het nog makkelijker bedacht ;)
ik bestel al een tijd de boodschappen bij de jumbo, man haalt die dan af.. hoe ideaal zou t zijn als man niet in een wildvreemde supermarkt een uur hoeft te zoeken na een lange autorit.. maar t gewoon kan afhalen bij een jumbo afhaalpunt ;)

wij bestellen dus vooraf een deel boodschappen.. wat voorraad dingen als kaas brood boter, drinken, chipjes, heerlijk! en halen t af in de buut van t park. uiteraard shoppen we nog genoeg bij de supermarkt op t park ;) maar de eerste besparing is al binnen ;)

halen jullie boodschappen op de vakantielocatie ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...