Overzicht Januari
Zorgverzekering
In januari betaalden we de zorgverzekering. Dit betalen we sinds vorig jaar per jaar. Afgelopen jaar spaarde ik maandelijks op een aparte spaarrekening 150 per maand. met wat rente erbij stond er 1803 in het potje, vandaar dat dat op de betaalrekening gestort was. Dit jaar geen aparte potjes meer, dus het sparen voor de zorgverzekering staat ook niet meer bij de vaste lasten dit jaar.

Uitjes/uit eten
Dit bedrag omvat kaartjes voor Vrienden van Amstel 2020, kaartjes voor een concert van marco borsato en anderen, waar ik met mn dochter heen zal gaan. Kaartjes voor een dartwedstrijd in Ahoy waar mn man met zn vader heen zal gaan en een x frietjes toen we terug kwamen van een weekend weg.

Vakantie
We zijn een weekend weggeweest naar zeeland.

Vaste lasten
Normaal zit bij de vaste lasten ook 50 euro pinnen bij en 160 voor de huishoudelijke hulp. Echter hadden we meer cash geld in huis dan normaal. dus hoefde ik niet extra te pinnen. om toch aan te geven hoe hoog de vaste lasten zijn, heb ik de kosten er wel bijgerekend en staan ze ook weer in de "bij" kolom. omslachtig, maar anders lijkt het net of de lasten lager zijn terwijl ik het geld uiteraard wel heb uitgegeven aan de hulp ;)

Huis
De hoge kosten onder deze post zijn onze nieuwe matras met dekbed, hoes en kussen besteld bij simba. Hiervoor heb ik geld van de spaarrekening afgehaald. 900 euro en ook gelijk de 84 euro die ik van de spaar af zou halen om de spaar weer af te ronden naar 0 (komt van de "tussenrekening" hierop stort ik ons inkomen en haal ik eind van de maand ons maandgeld af, daarnaast stort ik een afgerond bedrag naar de spaar en wat er overblijft weer naar de betaalrekening.. gedoe ja, maar hou van afronden. ..ook de betaalrekening rond ik af naar 0 voor ik het maandbedrag overboek, dit afronden doe ik door het restant te storten naar duo ;) ideaal haha. zo lossen we extra af en rond ik de betaalrekening weer af naar 0 )  Tevens heeft man wat geklust, dus er zitten ook wat kleine kosten bij voor materialen en bijv een trapleuning bij de trap naar de kelder etc.

Kinderbijslag
Wij sparen de kinderbijslag voor de kinderen (op een rekening op onze naam) ik hou van ronde bedragen dus beide krijgen 200 per kwartaal gestort. vandaar het verschil in wat er bij komt en de rekening en wat er af gaat (naar de spaar) bij kinderbijslag

Omschrijving Af Bij
Maandgeld3500
Kinderbijslag400491
Vaste lasten 1897 217
Kwartaalkosten 35
Boodschappen 508
Tanken 120
Zorgverzekering18801803
uitjes/uit eten 536
vakantie22565
Kinderen 58
Zwemles46
Kleding/schoenen 157
Overig
Cadeau's 28
Extra duo 160
werk G 38 0
Correctie ??
11
Huishoudelijk76
Huis 907 984
Auto
TOTAAL: 7071 7071 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...