zwembadje gekocht

Buren van ons wilden een kleiner zwembadje in de tuin en bedachten een deal.. wij zouden voor hen een kleiner bad kopen (mijn idee is dat ze zelf online zoeken en wij bestellen oid) en wij krijgen van hen het grote bad (2 bij 3 m oid) . ivm het warme weer heeft mn man een en ander even versneld en staat het bad al vanaf donderdag in de tuin!

De buren wonen net in een andere straat en hebben een veel kleinere achtertuin. in onze tuin valt het bad nauwelijks op en dat voor de randstad.. zo mega is onze tuin niet maar wel voor een simpel rijtjeshuis ;) het staat onder de overkapping achterin de tuin. Opvangkindjes mogen er ivm veiligheid niet in (dan zou ik niet eens naar de wc kunnen of moet iedereen er constant uit als een kindje naar de wc moet oid ) Dus eigen kinderen met vriendjes/vriendinnetjes. Even wennen en goed opletten. gelukkig een speeltuin voor de deur dus heb de achtertuin nauwelijks nodig. zeker met die hitte komende week.. in de achtertuin is nauwelijks schaduw dus ik denk dat we smorgens buiten spelen en smiddags lekker in de kelder spelen (max 21 graden ongeveer, heerlijk!)

De kids zijn er superblij mee! en spelen er het liefst vanaf 7u smorgens al in ;)

Toch blijft ook het zwembad van het dorp wel trekken.. Dochter is dinsdag voor het eerst alleen geweest.. spannend!! vandaag wil ze alweer.. gelukkig is het zwembad niet duur 3,60 .. Volgend jaar maar een abonnement nemen voor haar ;) Dit jaar maar even afwachten hoe vaak ze gaat.. het is op loopafstand, dat scheelt. voor de meeste klasgenootjes niet. wel heel blij mee omdat ik ivm werk ook niet altijd kan brengen of halen oid. zo kan ze toch zelf. (en anders had ze op de fiets gekund uiteraard)
Weer een nieuwe fase met nieuwe kosten ;) gelukkig niet zo veel.
En met het bad in de tuin beperken we de zwembadkosten ook weer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...