Ons weekend

Op vrijdag werk ik meestal tot ongeveer 15u. rond die tijd komt ook mijn schoonmoeder om onze kinderen op te halen :) ze slapen daar elke vrijdag! Meestal makkelijk eten op vrijdag (vaak nacho's uit de oven.. gehakt met passata, taco kruiden, mais en kidneybonen, nacho's en kaas erop 10 min in de oven en klaar :D)
Deze vrijdag hebben we een broodje hamburger gemaakt. ook gewoon zelf. broodje in de oven, hamburger, plakje cheddar, evt augurk, tomaat, rode ui, saus... heerlijk!

Man had avonddienst dus na t eten ging hij naar boven om te werken. Ik heb The good doctor op videoland gekeken :)

Zaterdag had man ook dienst, maar dan op de zaak. zelf heerlijk uitgeslapen, wat in huis gedaan en nog ff netflix aan. lekker lui dagje. Man was rond 2 u thuis. Paar boodshapjes gedaan en een soort van tapas gegeten met een film op netflix (6 underground) Eerst wou ik uit eten omdat de kids zelf nog een nachtje bij opa en oma wilden slapen en wij dus nog een kinderloze dag hadden, maar bij la cubanita was pas 19.45 plek.. dat vind ik te laat om te eten.. dus vandaar lekker thuis gegeten. Wat dingen uit de kast/vriezer en paar dingen gekocht. in totaal 15 euro kwijt voor een heerlijk avondje tapas bij de tv!   Ook nog Wie is de mol kunnen zien!!

Zondag hebben we rond half 11 de kinderen opgehaald bij opa en oma. Vlak bij hen is een zwembad. Hier gingen we zwemmen. eigen eten en drinken mee dus naast benzine en entree niets uitgegeven. De entree was met ons vieren 22,40. Weer een heerlijk voordelig leuk dagje weg!
Hierna simpel de was weggewerkt, bedden verschoond etc ;) de standaard weekens klusjes.

Heerlijk relaxed weekend!
hoe was jullie weekend?
Veel (onverwachte of geplande) kosten gemaakt?


2 opmerkingen:

  1. Mijn naam is Loana, ik kom uit Monaco. Ik heb een vriend die ik heb met wie ik twee jaar heb gedate. Hij werd net op een ochtend wakker en vertelde me dat de relatie voorbij was. Ik was bijna 4 weken in tranen. ik was zo verward en diepbedroefd. Ik stuurde mijn zus en mijn beste vriendin Susan om hem te gaan bedelen, maar hij hield vol dat de relatie voorbij was dat hij me zat was. Tot ik een heel goede dag hoorde toen ik van Dr. Ajayi hoorde, las ik enkele getuigenissen op zijn site, dus besloot ik het eens te proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me dingen die hij moest doen om een ​​betovering uit te spreken, eerst overwoog ik of ik het zou doen, en ik besloot om het eens te proberen. Ik deed wat dr. Ajayi, de spreuk-caster, me opdroeg, en daarna tot 7 dagen uit het niets kwam mijn vriend die me zonder enige reden verliet op een avond naar mijn huis en smeekte me om me terug te hebben, hij kwam zelfs met zijn broer en smeekte om vergeving .. Na zoveel pijn die ik overging, kwam mijn vriend nog steeds terug ... ben zo blij ... allemaal dankzij Dr. Ajayi, je kunt contact met hem opnemen voor elk soort spellwerk. Ik geloof dat hij je door je RELATIEproblemen heen zal helpen.

    E-mail: drajayi1990@gmail.com
    Viber / Whatsapp: + 2347084887094

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het leven komt met verschillende ervaringen ik weet niet wat je ervaring hebt, maar dit is mijn korte getuigenis, ik typ dit graag omdat ik weer vrede heb in mijn huwelijk en dat allemaal dankzij een geweldige man genaamd Dr Ajayi, hij is een krachtige spreuk caster die helpen het geschil tussen mij en mijn man te verzoenen met een liefdesbetovering, mijn man verliet het huis en leefde 7 maanden een andere vrouw zonder voor mij en onze 4-jarige dochter te zorgen, financieel gaat het goed omdat ik een bankier ben, maar ik heb de Tedere zorg voor een man, maar mijn man is nergens dichtbij, ik smeek hem meerdere keren terug naar huis te komen, maar niets werkt, ik heb zelfs zijn oudere broer om hulp gevraagd. Ik las een getuigenis van een man die beschreef hoe dr. Ajayi hem hielp zijn vrouw te stoppen met scheiden met liefdesbetovering, dus nam ik zijn contactpersoon en legde hem mijn problemen uit, hij vertelde me wat er nodig is voor een liefdesbetovering en ik gaf hem geld om te kopen hen in drie dagen tijd kwam mijn man terug naar huis. Contact: Viber / WhatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com voor elk probleem dat je hart dwarszit en hij zal ze voor je oplossen.

    BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...