Overzicht November

Een beetje laat door de drukke feestdagen en gebrek aan energie.. 
winterdipje. moet echt opletten dat het niet te erg wordt (op tijdgaan slapen, lagere dosering melatonine (0,1 ipv 0,3 of 0,4..maakt veel verschil heb ik gemerkt! en vooral dan niet tussen mn oren laten zitten dat ik dan dus moeilijker in slaap kom... ) 


Veel extra kosten weer in november..

Een nieuwe vaatwasser omdat de oude het begaf (die hadden we al 5,5 jr en overgenomen van de vorige bewoners.. dus geen ramp (en nog niet eens betaald.. ? moesten betalen bij aflevering, maar op de pakbon stond 0,00 euro te betalen.. prima.. we wachten gewoon af tot de rekening komt en laten t geld (400,00) nog lekker op de spaarrekening!) 

auto nieuwe banden, grote beurt en apk 400,00
een nieuwe wat dunnere winterjas (heb nu 1 nieuwe (vorig jaar) dikke en 1 dunnen. kan ik weer paar jaar mee vooruit :D kostte 40 euro.. ;) 
Op mans verjaardag uit eten geweest! heerlijk! een italiaan die én lekker is en voordelig :D én een binnen en buitenspeeltuin heeft voor de kids :D super! 70,00

Volgend jaar willen we in het voorjaar op vakantie met schoonouders, schoonzus en haar hond en natuurlijk onze kids! Wij betalen het verblijf (600 euro voor 1 week) en schoonouders de rest (zij willen alles betalen.. :p maar dat hoeft niet). ons kerstcadeau voor iedereen dit jaar.. ;) aanbetaling in nov gedaan van 200 euro

man een nieuw lenzenpakket gekocht voor een half jaar 160 euro
dochter 2 nieuwe brillen 58 euro betaald, 100 euro door verzekering als het goed is.

Wat kleine dingen verder (luiers kruidvat, wat losse dingen bij trekpleister, wat kleding enz.. ) 
En door het vele werken in oktober ondanks alle kosten ook nog 600 kunnen storten naar de spaarrekening! 
Boodschappen iets buiten budget door verjaardagen en omdat we te makkelijk worden.. :( 
De grote kosten niet betaald van het maandgeld, maar hierdoor minder spaargeld van ing naar moneyou. maar toch nog gespaard ;) dus niet erg ;) 


4 opmerkingen:

 1. Balen van de afwasmachine. Maar het scheelt wel dat je hem had overgenomen denk ik. De onze was nieuw, en begaf het na 2 jaar al...

  www.huisvlijt.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. vind het niet erg hoor. hij was idd niet nieuw meer en maakte ondertussen al steeds slechter schoon. klepje van t vaatwasblokje was stuk. en al maanden dat hij t soms niet deed en opeens weer wel na bijv de stekker er even uit en weer in. het zat er aan te komen. en juist hiervoor sparen we toch. af en toe apparaten vervangen is niet erg als je het op kan vangen financieel.

   maar jeetje 2 jr.. dat is wel snel idd.. :( hoop dat deze wel een tijd mee gaat. ben er erg blij mee! een indesit met aparte bestekla bovenin ipv een mandje. ik heb enorm veel meer ruimte in de onderste la hierdoor omdat je vrij in kan delen waar je je pannen bijv kan er zoveel meer in kwijt dat hij niet meer dagelijks hoeft te draaien! en is ook nog zuiniger en een eco stand.. dus uiteindelijk voordeliger dan de vorige..! (al heft dat de aanschafkosten niet op denk ik)

   Verwijderen
 2. Opzich toch een positieve maand als ik het zo lees :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja door het vele inkomen wel idd ;) dat is elke maand zo wisselend...:p

   Verwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...