Update 17 doelen in 2017

Misschien toch maar eens proberen.. achteraf ook wel leuk om terug te blikken ;)

1. Gewicht naar 65 kg 
Had er helaas niet bij gezet wat mn gewicht toen was. nu is het ongeveer 67,5. dus helaas.. doe er ook niet veel voor dus logisch en is prima zo.

2. spaarpotjes vullen voor het komende jaar
Voor het eerst verschillende spaarpotjes gemaakt. haalde de kosten weer uit de diverse potjes dus veel heen en weer boeken. Dit wil ik volgend jaar anders gaan doen. spaarpotjes maken voor de lange termijn spaardoelen en lopende kosten van onze "tussenrekening" doen zodat er minder heen en weer wordt geboekt voor meer overzicht.

3. Electrische bakfiets kopen
Gelukt. via een collega van mn man redelijk goedkoop en in goede staat kunnen kopen. fiets al bijna een heel jaar met veel meer plezier dan de niet electrische bakfiets. Ook de tripjes verder weg (kids van speeldates ophalen, bezoekjes aan de orthoptist in het ziekenhuis etc) zijn nu prima te doen!!

4. Van de buffer op MoneYou afblijven
Prima gelukt dankzij genoeg sparen op de ING

5. Vaker kiezen voor leuke kleding ipv goedkope kastvulling voor de kinderen
Redelijk gelukt. vaak wel goedkoop maar wat minder veel en hierdoor soms idd ook wat leukere kleding kunnen kopen, wil dit nog wat meer gaan doen maar ben op de goede weg. 

6. Naar de kringloop
Ben er nog steeds niet geweest dus niet gelukt

7. Huishouden blijven bijhouden
Dankzij de routines die ik opgebouwd heb in flylady en uiteraard dankzij mn geweldige huishoudelijke hulp lukt dit super! geen paniek als zij een keer ziek is of niet kan en geen paniek als er onverwacht visite is. tuurlijk ligt er zooi van de dag.. en soms moet je geen kast opentrekken ;) maar het is veeel netter dan jaren geleden en t lijkt me veel minder moeite te kosten ondanks fulltime werken. Heel erg blij mee dus!

8.  Huis verder opruimen
nog niet behaald naar mn zin maar beetje bij beetje komen we er wel. heel langzaam. (er blijven met jonge kids ook altijd spullen binnen komen :p zeker als gastouder bewaar ik dan weer veel voor de opvang :p ) 

9. Minimaal 1x per week bloggen
Zeker niet gehaald ;) 

10. Af en toe met 1 kind op pad
komt er eerlijk gezegd ook niet van..lastig met 1 auto en vooral de behoefte om alles als gezin te doen.. ;) 

11. In april wat leuks doen ivm 10 jaar samen
Zeker gelukt! heerlijk weekendje naar Slagharen geweest samen! helaas was de nieuwe achtbaan dicht voor onderhoud, maar hierdoor kregen we ook nog gratis kaartjes geldig tot eind oktober, dus in de herfstvakantie zijn we nog een dagje geweest (en een weekend weg ergens anders in drenthe)

12. Nieuw dakraam op zolder
Is nog niet vervangen. Heeft iets minder haast denk ik dan ik dacht of man ziet de noodzaak niet zo (en we twijfelen of het een nieuw dakraam wordt of een dakkapel.. ) 

13. De tuin aanpakken
Zeker gehaald!! De tuin was en rare combi van verschillende tegels..hadden t eerste jaar al wat dingen aangepast maar nu heel de tuin aangepakt, 1 soort tegels, nieuw erin. helemaal naar onze smaak. Wel groot en zwaar dus laten leggen :) ideaal. kost wat, maar erg blij mee! langzaam aankleden (vind dat altijd lastig.. wat wordt groot, wat doet t en wat gaat dood enz :p dus beetje bij beetje opvullen voordat t verwilderd :p ) veel ruimte voor de kids om te fietsen en spelen, ruimte voor t badje in de zomer, ruimte voor de eettafel en bbq en vooral eenheid. heel blij mee nog steeds!

14. Buitenkant van het huis schilderen
Is nog niet gedaan

15. Financieen netjes blijven bijhouden
Dat lukt nog steeds gelukkig :) 

16. Op tijd belastingaangifte doen
Niet helemaal gelukt ivm drukte bij de boekhouder maar uiteindelijk maakt dat ook niet uit ;) 

17.Minder speletjes op mobiel..
Minder spelletjes lukt wel maar minder fb blijft lastig. t blijft trekken. Dankzij de app Forest leg ik m wel makkelijker weg (deze blokkeert je telefoon voor een doo rjezelf ingestelde tijd)  Maar blijft een dingetje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...