Dochters eerste kinderfeestje!

Een tijdje terug waren we met de kids naar de Biesbosch geweest. Vlakbij het bezoekerscentrum liepen we via het beverbos naar het speelbos. We kwamen er allerlei plekken tegen waar grote takken bij elkaar verzameld lagen om hutten mee te bouwen en zagen ook veel van die hutten. Wat leuk! Dochter had het enorm naar haar zin! (en wij dus ook!!) Toen begon het idee van wat zou het leuk zijn om met haar kinderfeestje hier ook naartoe te kunnen... Dat idee werd dankzij het prachtige weer zaterdag werkelijkheid! de 4 andere meiden hadden het ook super naar hun zin en dochter ook! Ze hebben een prachtige hut gemaakt en hierin lekker een pakje drinken en een chippie gedronken en gegeten. Daarna weer teruggelopen, even in de speeltuin en de auto weer in naar huis.
De avond ervoor had ik al pannekoeken gebakken dus het was even opwarmen en klaar :D Lekker gegten, de meiden zijn heerlijk vies en moe opgehaald ;) Dochter heeft een superfeest gehad!

Foto van internet, maar zo hebben wij ook een hut gemaakt.. paar grote takken rondom een boom, wat dunnere ertegenaan en zo een ronde hut gemaakt. kleedje op de grond, perfect!
Kosten? pannekoeken en en klein beetje stroop/poedersuiker, wat drinken. 10 pakjes drinken. paar snoepjes en 7 zakjes chips. Beetje benzine. geen parkeerkosten, geen entree.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...