Vakantie

Jeetje ik weet bijna niet waar ik moet beginnen..
ik ben 2 weken vrij geweest. de eerste week waren we thuis. zaterdag werkte man nog een zaterdagdienst op de zaak, zondag had ik nog een opvangkindje en zijn we naar blijdorp geweest. beetje proppen in de auto ;) maar voor die 25 minuutjes rijden ging dat prima. We hebben een abonnement, opvangkindje is nog maar 2, dus de enige kosten die we die dag gemaakt hebben zijn de benzine en 5 euro parkeergeld. we hadden zelf eten en drinken mee. Heerlijke dag gehad!

Maandag lekker thuis gebleven rustig aan gedaan, boodschappen laten bezorgen door ah (ideaal in de vakantie.. normaal doe ik 1 deel maandagochtend tussen school (8.30) en psz (9.00) en man tijdens zwemles maandagmiddag de rest)  maar in de vakantie was de ah erg fijn :D (en bezorgkosten maar 2,99)
Dinsdag naar de Efteling geweest. tas hadden we maandag al ingepakt, 9u de deur uit, net voor 10u in t park, dus gelijk om 10u het park in kunnen lopen toen de hekken open gingen. doorgelopen naar achterin, waar t heerlijk rustig was. geen wachtrijen :D later werd het overal drukker natuurlijk, maar de langste rij was bij de Piranha, er stond 40 min, zoontje viel heerlijk in slaap terwijl ik m getild tegen me aan had (drager vergeten in de auto... stom..) hem beloofd wakker te maken als we aan de beurt waren ;) maar t was hooguit 25 min. maar hij had genoeg aan dit slaapje gelukkig :) hierna heerlijk ons vermaakt tot 20u, in het park dus ook ons avondeten gegeten.. prijzig maar we doen het niet vaak.. en anders zou je dus al om 16u het park uit moeten ;) maar heerlijk een pannekoek gegeten. alles bij elkaar waren we dus 150 euro kwijt ex benzine, voor een heerlijke dag!! zo fijn die blije kopjes en zo fijn om te beseffen dat we dat kunnen doen!

woensdag weer heerlijk thuis/rustig dagje

donderdag heerlijk naar de biesbosch geweest, t was heerlijk weer, dus even gewandeld en daarna de tas uit de auto gehaald met handdoeken en zwemspullen, wat hebben ze genoten! papa ging mee t koude water in en mama kon eens relaxen! heerlijk natuurlijk dagjes weg met alleen eigen kids ;) maar ik zie ze al elke dag en doe altijd al alles met ze ;) zo voelde het even extra als vakantie.. even vrij van alles maar gewoon lekker op een handdoekje liggen :)

zaterdag naar de belhamel in lage zwaluwe geweest. heerlijk rustig! een binnenspeeltuin met een soort draaimolen en groot buitenterrein. heerlijk we gingen vroeg en dus daar geluncht maar heerlijk simpel met een patatje. alles bij elkaar 43 euro (ex benzine)

zondag alles ingepakt en de maandag vroeg vertrokken. eerst naar beekse bergen en vanaf daar door naar parelstrand in lommel. een heerlijke dag gehad in beekse bergen endaarna een heerlijke midweek in t vakantiepark. veel te kort natuurlijk ;) maar ja dat weet je als je maar een midweek gaat. wel fijn om maar 1 dag (de 1e dag) echt op pad te gaan. de 2e dag naar een binnenzwembad van de hengelhoef ivm t slechte weer, maar de rest van de dagen lekker op t eigen park rondgehobbeld. smorgens naar t knutselen etc, savonds om 19u een "show" zoontje smiddags gewoon kunnen slapen in de stacaravan, heerlijk :D

en ondertussen is het gewone leven weer begonnen en zit dochter al anderhalve week in groep 3.. hebben we een crematie gehad van een hele goede vriend van mn schoonouders (en mn man is goed bevriend met zijn zoon.. dus ook wij zagen hem regelmatig met verjaardagen of bij schoonouders en vroeger gingen ze vaak samen op vakantie... ) en schoonmoeder is geopereerd aan haar rug en vestigede een niweu record in t ziekenhuis door na 4 dagen al naar huis te mogen ipv de7 die het zh aanhoudt (ze zeggen zelfs 10 dagen zodat het niet tegenvalt..) ze moet sowieso 6 tot 10 weken erg rustig aan doen/voornamelijk liggen, maar wel fijn dat ze thuis kan herstellen natuurlijk!! vooral na hun grote verlies is het fijner om samen te zijn ipv in een saaie ziekenhuiskamer..

maar ondertussen gaat alles voor ons in ieder geval, weer zn gangetje

hopelijk nu weer wat regelmatiger een blogje.. maar het kwam er even niet van door alle drukte

5 opmerkingen:

  1. Mooi verslag van je vakantie.

    Hier is inmiddels ook de normale gang van zaken weer begonnen. Gecondoleerd met het verlies.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. geen idee of het ergens te vinden is, maar ik wil mijn mailadres niet zomaar op de site hebben idd, krijg al meer dan genoeg spam.. niet dat jouw bericht spam is, maar als je mailadres makkelijk te vinden is krijg je vanzelf nog veel meer spam.....;) je kan t altijd hier vragne of je eigen mailadres hier neerzetten dan zal ik je mailen :)

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...