hypotheek bijna rond

Oh wat gaat het snel opeens! De overdracht bij de notaris is pas 15 februari, maar de hypotheek is mogelijk over 2 weken al helemaal rond! Man moet nog 1 formulier bij de bank aanvragen om te bewijzen dat een oud studentenkrediet afgelost/gestopt/afgesloten is en dan kan de hypotheker alles versturen!
Vanmorgen de hypotheekofferte doorgenomen met de man van de hypotheker, wat een aardige man! heerlijk. was ook geen probleem dat we niet stipt om 9u konden maar pas 9.10 omdat ik zoontje (en buurmeisje) eerst naar peuterspeelzaal moest brengen ,erg fijn want op alle andere tijden had ik oppas moeten regelen voor de kids en zo kon het precies, zij het dan dus 10 minuten later. super!

Alle papieren doorgenomen of alles er was en de offerte van a tot z doorgenomen. gezondheidsverklaring ingevuld voor de overlijdensrisicoverzekering . nog even kijken of we voor het restant ook nog een verzekering nemen of het zo laten. voor een klein deel verplicht om bij de hypotheekverstrekker te nemen, de rest is vrije keus.

De hypotheker regelt nog een taxatie en samen met dus 1 document van de bank is dat het enige wat nog moet gebeuren. daarna is het in principe binnen een week rond :D mooi op tijd!!! heerlijk!! wordt steeds echter hierdoor. man was vooral degene die met al het papierwerk bezig was, hierdoor blijft het nog zo onwerkelijk voor me denk ik, maar langzamerhand wordt het steeds echter ;) we zijn ook al druk aan t kijken naar laminaat en meubels en en en ;) gaat helemaal goed komen volgens mij!!

1 opmerking:

  1. Heerlijk dat het bijna rond is! Dan kun je je concentreren op het leuke deel.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...