Bijna de sleutel!

Spannend!
maandag krijgen we de sleutels!!

De kinderen weten nog van niets omdat het best wel spannend is.. of ja niets.. ? ze zullen heus wel veel hebben opgepikt als wij t er over hebben ;) maar omdat het nog zo lang duurde allemaal, en ze het huis zelf nog niet konden zien van binnen, hebben we gewacht met vertellen. Maandag kunnen ze dan na school het huis zien.. ze hoeven niet van school te wisselen gelukkig, maar we laten wel hele lieve buren achter... :(

wij hebben ondertussen al veel geregeld.. de notaris rekening is al betaald (en bevestiging dat het binnen is!) spaargeld is dus al van de spaarrekening gehaald en staat op de betaalrekening (gek hoor zo'n hoog bedrag zien staan :p) laminaat is uitgekozen net als de verf/latex voor op de muren enz.
orv en aanvullende orv is geregeld net als de verzekeringen.
water, gas en licht is aangevraagd voor maandag

verder de rest vanaf maandag langzamerhand gaan doorgeven.. de huur opzeggen, adreswijzigingen etc. online maar wat lijstjes opzoeken om te helpen met wat er allemaal moet ;)

en vanaf nu echt gaan opruimen, inpakken etc. daar heb ik 9 weken de tijd voor ;) gelukkig kan er tussendoor al steeds veel met man mee naar t huis ;) ruimt hier lekker op! en geeft mij ruimte om meer in te pakken ;) beneden al wat speelgoed uitgezocht op houden en een mand met nog op ruimen/incompleet / kinderen laten kiezen of ze het willen houden of weg mag.. (wil daar 3 verschillende manden voor maken.. alles wat na het definitieve inpakken nog incompleet is, gaat weg, maar daar 1 mand voor lijkt me wel handig zodat het hopelijk weer compleet wordt ;) )

komt vast allemaal goed :D maar nog een hoop te doen!

vanavodn eerst nog maar even genieten van avondje sauna samen! kids zijn bij opa en oma (helaas dochter wéér ziek.. gister en vandaag dus weer thuis van school.. dinsdag en woensdag was ze ook al moe, maar ging t nog.. kwakkelt nu al weken.. ff kijken wat dat gaat doen of we toch langs de huisarts moeten of dat t gewoon alle virussen zijn die ze oppikt.. )
en dan de komende weken flink aan de bak!

2 opmerkingen:

  1. Leuk, te lezen. Ik had trouwens geen idee dat jij ook blogde! Fijn dat ik je gevonden heb.

    Succes maandag en even flink doorbijten, en dan kom je er wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je morgen de sleutels krijgt zeg! Dan wordt het pas echt, echt!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...