Geschat energieverbruik

Vandaag nam man weer wat post mee uit het nieuwe huis (hij komt er dagelijks om te klussen, ik niet ;) )
Vandaag de officiele hypotheekakte en eigendomsakte van de notaris!

En post van E.on, ons huidige gas en energiebedrijf (ons contract loopt nog even dus we blijven netjes bij ze ;) ) ik schrok een beetje van het maandbedrag maar had het al verwacht dat het hoger zou zijn... ons huidige maandbedrag is 125 euro... het geschatte maandbedrag voor het nieuwe huis 253.....
de vorige bewoners hadden schildpadden in de kelder met warmtelampen en ik gok dat ze temperatuur ook regelden.... dit kost natuurlijk flink wat.. tegelijkertijd is het een hoekhuis en ouder.. ons huidige huis is van 2004, erg goed geisoleerd en een tussenwoning..

Toen was ik gelukkig zo handig om naar hun verbruik te kijken en dat te vergelijken met ons verbruik genoemd op de laatste jaarafrekening... ;)

                  hun verbruik:     ons verbruik:
piek:              6241               2004
dal:                7099               1897
gas:                 865                685

enorm verschil dus ;) gelijk maar E.on gemaild of het maandbedrag flink omlaag kan.. ben benieuwd.. :)

1 opmerking:

  1. Dat hadden wij ook. De vorige bewoners betaalde ruim 200 in de maand, wij hebben aan gegeven dat wij altijd minder verbruiken en werd het zonder probleem aangepast. Zelf na een winter met elektra kacheltjes stoken,, kregen we alsnog flink geld terug.

    BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...