Eindelijk een begin aan de tuin!

Na lang twijfelen, nummers opzoeken van hoveniers etc. is mn man zelf begonnen aan de tuin!
We kwamen er samen niet echt uit wat we wilden.. ik wilde het t liefst uitbesteden en alles in 1 x helemaal laten doen, helemaal  naar mijn/onze zin.. maar bij mn man bleef dat wrikken.. ik voelde dat gelukkig aan dus heb zelfs nog nergens offertes aangevraagd.. ik voelde gewoon aan dat dat niet is wat hij wil... te duur in 1 x...ook al is er spaargeld, hij wil dat daar niet aan uit geven..

Gister ging mn man en mn zwager helpen bij mn schoonouders in de voortuin.. ze wilden er wat planten uit en kunnen dat niet zelf meer.. (au.. besef opeens dat ze oud worden.. voorheen hielp mn schoonvader bij iedereen met klussen of de tuin en nu moeten we hen gaan helpen... ) daarna had man opeens de kolder in zn kop en kreeg plannen voor onze tuin die goed overeenkomen met wat ik graag wil!!
alleen hij wil t zelf doen. prima! langzamerhand komen we er wel uit! uiteraard kan en wil hij niet alles zelf doen omdat we daar de apparatuur niet voor hebben (er moet flink wat opgehoogd worden dus we laten een x zand storten en vlak trillen bijv. ) zaterdag gaan we ergens bij een goedkope tegelboer kijken.  en zo krijgen de ideeen langzamerhand vorm

niet op mijn manier (alles in 1x :p) maar op mn mans manier (deels zelf, deels uitbesteden, veel zoeken, veel in zn hoofd malen) maar t begin is er!
hij is gister gelijk aan de slag gegaan met een oude overkapping (de vorige bewoners hadden er een varkentje in, dus was zelfs een compleet hok ipv overkapping.. man had al veel weggesloopt dus zodat we er konden zitten) veel wegslopen. vandaag schuren en de tuin weer kindvriendelijk maken dus enorm opruimen.. anders kan ik de hele week niet in de achtertuin met de opvangkids ;)
zelfs qua kleuren zitten we op 1 lijn! in de afgelopen 10 jr wel geleerd dat we aardig dezelfde smaak hebben ;) en dat ik manlief soms wat tijd moet geven om op zijn tempo op dezelfde ideee uit te komen :p en dat hij t liever zelf doet dan uitbesteeed ;)

zo houden we een mooie buffer over en worden de spaarpotjes al aardig gevuld dit jaar :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...