Update tuin (1)

Wauw wat gaat het snel opeens!!
We zaten vrijdag te bbq-en met buren. Man had een afspraak met iemand om naar de overkapping te kijken, om over te nemen.. die kwamen rond half 8 kijken en opeens had hij ook een reactie op bepaalde tegels uit de tuin, of ze die NU konden ophalen.. ehm ja.. dus ala minute de tafel afruimen, spullen verplaatsen etc.. hectisch opeens.. gelukig kon ik daarna gewoon de kinderen naar bed brengen (me lekker terugtrekken van alle chaos.. lekker iets normaals doen :p)
en nu is de halve tuin een zandbak...

vandaag wordt de overkapping opgehaald.. ook de andere tegels en rubbertegels worden deze week opgehaald..

Zaterdag zijn we naar een tegelzaak geweest in culemborg (stuk voordeliger dan hier in de randstad) en daar mooie tegels uitgekozen!
Best grappig.. heel veel soorten tegels, allerlei maten, kleuren etc. al snel waren we het eens over de kleur, wat ik bijzonder vond ;) onze wensen leken eerst ver uit elkaar te liggen qua kleur ;)  maar toen de maat... hij wou 60/30 en ik zag wildverband.. van dezelfde tegelsoort dus... wauw, vind het nog steeds het mooist! 60/30 vond ik te druk (en niet speels.. saai druk zegmaar) maar toen kwamen we uit op 80/40 tegels.. die zijn wat groter dus rustiger.. daar kan ik ook mee leven ;) dus alsnog snel eruit gekomen, in 1 middagje!! Fijn dat we er altijd wel uitkomen!

De tegels hebben een korte levertijd gelukkig, Maar ik hoop dat hij ze deze week gaat bestellen. Manlief is nog op zoek naar iemand die voordelig de tegels kan leggen (want dit formaat lukt hem niet zelf ivm gewicht... hij wou het eigenlijk zelf gaan leggen om flink geld te besparen)

Maar zo zijn er plannen en zo opeens is je halve tuin leeggehaald ;)
Hopelijk is hij helemaal betegeld als ik jarig ben in Mei... afwachten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...