update tuin (2)

Ondertussen hebben we zand laten bezorgen (kosten voor 4m3 150 euro.... t zand is niet zo duur, de vrachtwagen die komt bezorgen wel ;) ) netjes op de plek waar we het wilden hebben. het zelf met een kruiwagen (30 euro via marktplaats) de tuin in gereden (gezellig met het hele gezin haha)

En ook de tuintegels die we hadden uitgezocht zijn besteld en gisteren bezorgd (kosten 1900 euro incl bezorgen 88m2 tegels...)

Zaterdag komen er (hopelijk sterke) mannen de tegels leggen (aangezien ze 43 kg per stuk zijn gaat mn man dit niet zelf doen ;) )
Mijn man doet wel al het voorwerk.. het zand ligt in de tuin, hopgelijk redelijk goed verdeeld. hij heeft opsluitbandjes bij hornbach gekocht (ook nog eens 180 euro en omgelijk nog wat meer, maar hij kan niet te veel in 1x halen ivm gewicht), we zorgen er zelf voor dat alle spullen uit de tuin zijn, man wil hooguit nog eens een container aanvragen voor al het reststeen wat nu aan een zijkant ligt, dus nog uit de "oude" tuin komt waar we niets mee kunnen.

de kosten lopen dus flink op,m aar dankzij spaargeld is dat geen probleem en valt het zelfs nog mee omdat mn man heel veel zelf doet! Heel erg blij mee en trots op!!

2 opmerkingen:

  1. Ik ben benieuwd naar het resultaat. Hebben jullie ook nog gras in de tuin, of wordt het een tegeltuin?

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. voornamelijk tegels met een paar plantjes in een smalle border en evt ooit nog wat bakken/potten. gras hebben we in de voortuin (nou ja, voor de voortuin) meer dan genoeg omdat we aan een groot veld wonen met speeltuin. bij t vorige huis hadden we gras, met een speelhuisje, schaduwdeel werd modder ipv gras.. dus zonde.. en veel onderhoud met elke 2 weken maaien enz (werken beide fulltime) en voordeel van tegels isd at je met wat natter weer ook gewoon buiten kan spelen znoder gelijk in de modder te lopen ;) en alle meubels zijn makkelijk te verplaatsen etc. wordt al erg mooi!!! wel weinig groen idd, maar is met mn opvang gewoon erg praktisch :)

    BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...