Dure maand

We zijn nog niet eens halverwegen en t geld vliegt eruit.. Dochter wil op toneelles.. 305 euro en nog eens 25 euro inschrijfgeld Jongste wil ook (en ik ben eigenlijk heel blij dat hij eindelijk iets wil en echt leuk vindt! hij vond altijd alles eng of stom oid) iets voordeliger omdat hij jonger is duurt het maar een uur ipv 2 uur en dus kost het "maar" 175 en 25 euro inschrijfgeld.. Daarnaast is dochter jarig deze maand.. dus verjaardag met familie vieren, een cadeau, een kinderfeestje etc.. En uiteraard moeten ze wat nieuwe kleding, schoenen etc ;) Gelukkig passen de jassen van vorig jaar nog prima ;) Ook hebben we nogal wat verjaardagen dus ook aan cadeautjes geven we meer uit. Gelukkig komt er genoeg binnen dus blijft er zelfs nog wat over om naar de spaarrekening te storten. Minder dan gedacht (vooral door de toneellessen) dus de buffer is toch nog niet vol deze maand, maar dat is uiteraard niet erg. Dat heeft geen haast :) Ik ben al superblij dat we alles kunnen betalen zonder enige problemen ! Merk alleen wel dat ik mezelf wat achterstel daardoor.. wil eigenlijk ook wat nieuwe kleding (niet omdat het nodig is,maar vooral omdat ik andere/leuke kleding wil/tegenkom )

5 opmerkingen:

 1. Soms heb je van die maanden. Komt ook vast wel weer goed.
  Wij hebben deze maand onze eerste volle maand KDV moeten betalen. Dat hakt er ook wel flink in. Zeker aangezien we nog niet de toeslag ontvangen hebben. Vooralsnog lijkt het er op dat we het gewoon van ons inkomen kunnen betalen, moet dus goed komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier gaat het deze maand ook even héél hard. Terug van FinCon had ik inspiraties om video's te maken, maar daar heb je dan wel wat apparatuur voor nodig. Daarnaast is vriend nog jarig en had ik dus ook nog wat kosten aan FinCon. Nu maar even hand op de knip.

  Ik zie trouwens nu in Chrome je blog wel weer, maar in Firefox helaas nog steeds niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet 450,- ophoesten voor een uitwisseling in havo 4. Mijn zoon gaat naar een gezin in Frankrijk. Ik ben verbaasd over het bedrag: ik vind het erg veel.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook een flink bedrag idd! ik denk dat wij zelfs totaal 800/900 meer uitgeven dan normaal.. echt bizar, maar ja gelukkig aan leuke dingen moet ik dan maar denken en gelukkig is t geen enkel probleem en betekent het alleen maar dat we minder sparen (hoeveel mensen geven uberhaupt niet alles uit wat er binnen komt :p ) hopelijk heeft je zoon het leuk tijdens de uitwisseling... flink bedrag idd..

   Verwijderen
 4. Ja ongelooflijk he, hoe het geld er soms uitvliegt. En dan komt de decembermaand er ook nog aan. Dan zijn ook alle drie onze kinderen jarig. Ik probeer ieder jaar om hier op tijd rekening mee te houden, maar vind het toch altijd weer lastig.

  BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...