Overzicht September


Omschrijving Af Bij
Vaste lasten 1926 7
Boodschappen 392
Tanken 144
Uitjes/uit eten 496 217
Kinderen 378
Kleding/schoenen 140
Huis 0
Extra Duo 151

Extra van Spaar 520

Overig 67
Fietsverlichting/reparaties52
Salaris M 2588
Inkomsten V 1897
HRA & terug lening
637
Naar spaar 5120
Maandgeld
3000
Totaal: 8866 8866


Boodschappen
Voor ons doen erg weinig uitgegeven aan boodschappen. Voordeel dat er maar 4 maandagen in de maand zaten en ik probeer nog meer op te letten met wat ik bestel. Plus dat ik een dag minder werk, en dus minder fruit etc nodig heb.

Tanken
2x getankt dus normaal bedrag

Uitjes/uit eten
Veel uitjes. Ook wat uitjes met vrienden betaald en daarna via een betaalverzoek terug gekregen. 
oa een x eten bij happy italy en daarna wat drinken in een cafe. meestal spreken we bij iemand thuis af, maar dit is ook wel eens fijn :)
Een dagje Efteling met t gezin! kids hadden een studiedag in september, dit wisten we al in juli, Toen al besloten om niet in de zomervakantie te gaan maar op de studiedag en we hadden prachtig weer! 
Uiteraard eigen eten en drinken mee. De kids mochten wel iets lekkers einde van de dag. Totale kosten 134 voor de kaartjes inclusief parkeren en 7,50 voor t lekkers. Helaas raakte mn man zn mobiel kwijt. hierdoor waren we ook nog erg laat thuis omdat hij om 18u nog mocht zoeken bij de attractie (voordeel is dat het een werkmobiel was, die hij ook prive gebruikt. hij had er dus geen extra kosten aan en vroeg maandag een nieuwe aan op de zaak.. wel even lastig in t park.. we splitsen altijd op omdat de jongste van andere attracties houdt dan de oudste, dus t was even zoeken  ;) maar kwam geod gelukkig ) 

Fietsen/verlichting
Wat extra kosten gemaakt aan de fietsverlichting. Dit keer een keer goed aanpakken ipv goedkope kruidvat ledjes een keer goede lampen besteld en gemonteerd. ook een nieuw zadel voor zoontjes 2e handsfietsje. Zit fijner en levert wel meer op bij de verkoop ;) ook voor mijn bakfiets nieuwe verlichting. Weer erg blij mee en kunnen weer jaren vooruit :) 

Kinderen
De post kinderen valt in september en oktober erg duur uit. Ze wilden graag op muziekles, of eigenlijk zijn het een soort proeflessen.. Vrij duur.. maar dochter wil het al anderhalf jaar, maar ik ben vaak te laat met aanmelden. het is een serie van 5 lessen (waar ze er helaas ook nog 1 van misten doordat we naar de Efteling gingen) voor 60 euro...(x 2 dus..) dus 120 euro aan muzieklessen. Uiteraard ook gewoon de zwemlessen betaald weer 45 euro. Het schoolgeld is betaald 55 en 97 euro en dochter is gestart met toneellessen via het HofpleinTheater! De rekening daarvan heb ik vandaag net betaald dus valt onder oktober, maar ik moest wel bij het inschrijven ook nog eens 25 euro inschrijfkosten betalen, die vallen dus onder september en zitten dus bij dit bedrag in net als een x kapper van de jongste 

Kleding/schoenen
Deze maand weinig aan uitgegeven. Kids moeten misschien nog wel nieuwe schoenen, geen jassen die passen nog. Zelf wil ik ook nog graag wat nieuwe kleding, maar is niet perse nodig


Vrij dure maand, gelukkig ook flink wat inkomsten dus er ging ook weer genoeg naar de spaarrekening de laatste dag van de maand :) 2 opmerkingen:

  1. Zo dan, ff 5120 op de spaarrekening bijschrijven. Dat is geen straf. Of begrijp ik het dan niet goed? Ziet er prima uit lijkt mij. Lekker bezig hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zal inkomsten de volgende x apart erbij zetten. 1e van de maand stort ik 3000 op de betaalrekening. Alle inkomsten gaan op dag van binnenkomst naar een spaarrekening genaamd tussenrekening. Omdat mn man 4 wekelijks salaris heeft en mijn inkomsten van 4 gezinnen komt, afhankelijk van wanneer zij betalen. Beide hebben we wisselend inkomen In heb dus 3000 en later nog eens 520 van de spaar gehaald. Veel geschuif, maar geeft duidelijkheid en zo nooit problemen met saldo en rekeningen betalen.

      Verwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...