Rare week

Er is alweer een week voorbij..
Een week waarin ik mn kids soms wel achter t behang kan plakken.. en toch ook zo ontzettend blij ben dat ze er nog zijn.. daar wordt je met de recente gebeurtenissen weer erg bewust van..
Zo bizar allemaal.. 2 zelfmoorden in belgie.. oss en gister papendrecht.. (4 straten vandaan van schoonfamilie.... )

Ondertussen gaat ons leven gewoon door of is er niets gebeurd.. in ons gezin merken we er uiteraard niets van.. ik wil de kinderen ook totaal niet betrekken bij zulke heftige gebeurtenissen...
Ik twijfel ook nog of ik komende week ga knutselen met opvangkindjes (er is een actie gestart om harten te versieren en die naar t kdv te sturen waar de leidster werkt) Ik wil niet hoeven uitleggen waarom dat is.. aan de andere kant hoort het helaas bij het leven.. en ook zonder uitleg kunnen we knutselen ;)  Nog even verzinnen

En ook het gezinsleven gaat gewoon door.
Gister had dochter voor t eerst toneelles. Vorig jaar via een vereniging die les gaf op diverse basisscholen na schooltijd.. Helaas stoppen ze daarmee en geven ze nog maar les op 3 locaties... tja zonder 2e auto niet haalbaar uiteraard....  Toen verder gekeken naar andere vereniging die hier in t dorp les zou geven op donderdagmiddag. ze zou een proefles mee doen, maar er was slechts 1 ander kindje.. die groep start dus uberhaupt niet... Dus nog verder zoeken.. Toen opperde mn schoonmoeder het Hofpleintheater die les geeft in en om Rotterdam. oa bij een locatie op een paar 100 meter van haar huis, toevallig op zaterdagochtend terwijl de kinderen daar elke vrijdag logeren en dus op zaterdag ook zijn... ;) wauw!! Zeer professionele organistatie!! Gelijk aangemeld en ze heeft zaterdag een proefles gedaan! Een heel warm welkom door een gastvrouw die daar elke zaterdag is en ook telefonisch bereikbaar is voor afmeldingen of als je bijv later komt ophalen door omstandigheden etc. Super!!

Die middag ging ze spontaan alle playmobile opruimen/sorteren/uitzoeken ?? bizar.. Denk dat t haar heel goed gaat doen en ze t er enorm naar haar zin zal hebben!!

Verder rustig dagje thuis gehad. dochter ruimde dus op, zoontje ook een beetje en wat spelletjes tussendoor. heerlijk. ik wat huishouden.
Vandaag gezwommen met de kids. of vooral de kids.. ze hebben ons steeds minder nodig ;) jongste is halverwege a.. bewust even geoefend. Tijdens t oefenuur mag dat zonder bandjes/vleugels! heel fijn! na 3 kwartier was hij t zat natuurlijk ;) maar na een half uur gewoon zwemmen wou hij verder oefenen haha . helaas was het oefenuur voorbij, maar fijn dat hij t zelf oefenen wel heel erg leuk vond! Zwemles zal nog wel ff duren bij hem ;) zal dus iets duurder zijn dan bij dochter :p hij is al een jaar bezig ;) (en dat met zelfs om de week schoolzwemmen.... dat draagt dus weinig bij denk ik aan de tijd die hij bezig is voor a en b)

Nu draait er weer een wasje en zo de zwemtas opruimen, lekker pannekoeken eten. geen gekke uitgaven verder deze week. we gaan alweer naar t einde van de maand dus langzamerhand de eindstand opmaken. Eerst nog even wachtne op t salaris van mn man dinsdag.. dat is altijd een verrassing door de overuren (loonstrookje staat ook diezelfde dag pas online dus weet t bedrag ook echt niet eerder dan dat t gestort wordt helaas :p )

Raar weekje dus met al t bizarre nieuws en tegelijkertijd gaat je eigen gezin gewoon door zoals altijd.. met (zij het soms erg laat..) slapende kindjes in hun eigen bedjes, terwijl in sommige gezinnen de bedden leeg blijven opeens...: (

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...