weekend uitgaven

We hebben een rustig weekend.

Vrijdag heb ik nog wat shirts besteld bij Wehkamp. merk dat ik er wel mee zit.. wel of niet geld uitgeven aan mezelf.. maar de shirts zijn bijna allemaal in de aanbieding en er gaan er vast nog wel een paar terug. merk namelijk dat ik altijd lastig shirts kan vinden, dus soms toch maar gewoon bestellen. uiteraard gaan we nu bijna de winter in, maar ik hoef niet elk jaar nieuwe omdat ik ze niet meer mooi vind oid, vervang ze pas als er te veel gatne in zitten ;) (en soms is dat al snel helaas omdat ik klein ben en shirts dus over mn riem vallen en ik hiermee tegen t aanrecht sta)

Vrijdag dus wel een flinke uitgave

Het weekend verder bijna geen geld uitgegeven. Alleen een cadeau voor mans oma. Ze wordt 80.
Ze heeft alzheimer en is hierdoor flink dement. We hebben dus een simpel cadeau gekocht. chocola. Ze geniet gelukkig nog wel van alle visite. Al weet ze niet eens meer dat we allemaal voor haar komen of wie we zijn..

Gister zou ik met dochter naar een open dag van een theaterschool, maar ze vond het te druk, chaotisch, spannend, nieuw, onbekend. Ze wil er wel graag een proefles doen, maar een open dag hoefde van haar niet. Omdat ik er wel heen wou, hadden we verder geen plannen. Dus ook niets uitgegeven gister behalve het cadeau voor mn mans oma dus.

Vrij voordelig weekje

2 opmerkingen:

 1. Altijd lekker van die goedkope weekenden. Jullie kunnen de oma van jouw man altijd vertellen dat jullie haar nieuwe meubelen cadeau gedaan hebben :) Altijd makkelijk.

  Wij hebben juist een relatief duur weekend achter de rug. We zijn een lang weekend weg geweest. Dit was dan wel meteen onze zomervakantie, dus qua vakantie komen we goed weg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze weet niet eens meer wat meubels zijn.. Of cadeaus.. Of wat ze ermee moet.. Snap je humor.. Maar t raakt me.. Omdat ik weet hoe moeilijk t voor m'n man en schoonmoeder is.. Oma herkent ze niet eens meer.. Praat bijna niet meer, maar maakt geluid... Was enorm fijn dat er veel familie was. Ze maakte blije geluiden ook al weet ze niet wie we zijn of waarom we er zijn..

   Verwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...