Laatste week vakantie

Het is alweer de laatste dag van de vakantie. Vandaag nog naar een verjaardag van de partner van mijn vader! Normaal zijn we rond 14u daar en blijven we eten, maar omdat school morgen weer begint, willen we wat eerder gaan, en dan onderweg eten (we zijn anders pas rond 21u thuis...). Wel wat duurder.. maar thuis eten is ook weer geen optie, dan moeten we om 16u alweer weg. met 5 kwartier rijden is dat niet echt de moeite.. :( Maar goed, wel veel zin in!

Wat hebben we verder nog gedaan deze week ?
Zaterdag gingen we naar de sauna. Man had een bon gevonden van nog geen 15 euro pp, incl een lunch! Half elf brachten we de kids bij opa en oma en rond half 12 waren we bij de sauna. Het is een kleine maar fijne sauna. Heerlijke dag gehad! En ivm vakantie (en eindelijk eens "genoeg" inkomen/spaargeld etc.. ik vind het moeilijk om te genieten van alles wat geld kost, maar langzamerhand lukt dat eindelijk nu het financieel goed gaat) hebben we besloten uit eten te gaan. manlief is een echte vleeseter, ik hou daar niet van (meeste lus ik niet en vis/kip al helemaal niet.. maar de hamburgers van bijv de Beer vind ik heerlijk!) We besloten bij de Beer in Scheveningen te gaan eten. Toen we naar scheveningen reden, zagen we dat het erg druk was.. overal borden, er was een vuurwerkshow! We hadden geluk dat we redelijk vroeg waren anders was er geen parkeerplaats meer te vinden. Overal verkeersleiders etc. Maar we hadden plek. bij de Beer was het ook nog rustig, daar waren we ook mooi op tijd. Heerlijk gegeten! Na afloop naar de boulevard gegaan. Live muziek bij Crazy Piano's buiten! Helaas ook een flinke hoosbui! Hierdoor viel de eerste vuurwerkshow letterlijk in het water.. ze waren te laat met afdekken :( Wij gingen wat drinken bij een cafe (een pannekoekenrestaurant zagen we! wat een leuk idee om daar ooit eens met de kids te eten na een strandwandeling oid! ) En vanaf het terras genoten van de eerste vuurwerkshow. er zouden er 3 zijn (normaal 2, maar door het slechte weer de week ervoor waren er al 2 doorgeschoven), maar 1 was dus in het water gevallen dus alsnog maar 2. we hebben de 2e niet meer afgewacht. we vonden het laat genoeg. We moesten nog terug naar de auto en nog naar huis rijden. En door de kids zijn we gewoon niet meer gewend laat op te blijven ;) Zondag heerlijk kunnen uitslapen. Schoonmoeder was met de kids naar Monkeytown gegaan, maar ze waren moe dus rond half 2 waren de kids weer thuis. Zoontje naar bed voor zn middagslaapje en dochter nog lekker rustig gespeeld :)

Maandag heeft man boodschappen gedaan. Hij heeft zn moeder van de garage naar huis gereden en deed nog een paar boodschapjes bij een andere winkel. Superlief! en dochter ging met alles mee! Die had zowaar een papa-dag zegmaar. Meestal is ze wat afstandelijk naar hem, en ook wil ze meestal liever spelen dan mee naar dat soort dingen (dan moet je luisteren enz :p) maar het ging super en ze wou zelf graag mee!

Dinsdag zijn we naar Monkeytowen geweest met vrienden en hun kids. was weer erg leuk! Helaas daar moeten lunchen (patatjes!) dus savonds maar een broodje gegeten. Kosten 15 euro entree. benzine (3 kwartier rijden oid) en de patatjes en een x drinken (het nadeel van die binnenspeeltuinen, geen eigen eten of drinken mee... :( ) 16,25.

Donderdag ging man savons naar de Kuip naar Feyenoord tegen een buitenlandse club. Hij had de kaartjes betaald voorhem en een vriend. (hij zal wel wat drinken betaald hebben oid.) Hij had nog een cadeaukaart liggen voor voetbalkaartjes twv 10euro. totale kosten voor de voetbalkaartjes waren hierdoor 29 euro.
En dan nog het treinkaartje van bijna 8 euro.

Vrijdag gingen we naar Duinrell met een vriendin. Ze werkt bij een ander park en dan mag je vaak gratis naar andere parken. Dus de entree was gratis! Voor overdag broodjes mee en drinken. overdag niets extra's uitgegeven! Alleen parkeerkosten denk ik (ik stond bij de kids te wachten man stond met vriendin bij de kassa) en avondeten (23,15) Zodat we daarna vriendin naar huis konden brengen en gelijk door konden rijden naar huis om daar de kids op bed te leggen. Heerlijke droge leuke dag gehad!!

Gister rustig dagje thuis en vandaag dus naar verjaardag en dan is de vakantie weer voorbij. De luizenzak van dochter zo klaarleggen, haar schooltasje weer in de keuken leggen. volgende week haar zwemtas weer inpakken en dan begint het gewone leventje weer.  Woensdag moeten man en ik ook weer werken.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...