nieuw contract?

Vanmorgen een leuke ontspannen kennismaking gehad met een moeder en haar zoon. Helaas kan ik haar zoon niet opvangen omdat hij naar een andere school gaat dan mijn dochter.. De school staat wel naast de school van dochter, maar die school heeft wel een continurooster en die van mn dochter helaas niet.. (ik zou dan om 13.15 dochter moeten brengen, 14u dat jongetje moeten halen en 15.30 mn dochter weer... kleintjes kunnen dan dus nooit slapen smiddags :p geen optie haha)

Maar hopelijk gaan we na haar bevalling een contract tekenen voor opvang per november voor 4 hele dagen per week! Als dat doorgaat wordt het een leuke aanvulling op de spaarrekening! Het is natuurlijk nog echt afwachten, maar toch erg blij mee!
En natuurlijk ook erg spannend. nu heb ik alleen flex opvangkinderen.. elke week, elke dag is anders.. soms werk ik 2 dagen, soms 5, meestal 3 of 4.. (en soms opeens een weekje vrij..) Dan werk ik elke week sowieso 4 lange dagen.. aan de ene kant zie ik er enorm tegenop.. zo ontzettend veel werken.. aan de andere kant geeft het vrijheid om een hulp te nemen die me wat huishouden uit handen neemt.. (lijkt me zo fijn als de grote klussen worden bijgehouden... ) een boost voor de spaarrekening, redelijk vast inkomen.. en op zich.. als het kindje 4 dagen per week komt, is het helemaal gewend aan ons ritme ;) dus dat zal zeker wel goed komen!(en mocht het niet gaan, kunnen ze altijd op zoek naar een andere gastouder.. er zitten hier in t dorp enorm veel! dus laat ik eens niet faalangstig doen en bij voorbaat al nee zeggen, maar het gewoon proberen!!! )

Wie weet wordt een koophuis dan ooit realiteit ??

1 opmerking:

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...