nieuwe bank besteld! :D

De nieuwe bank is eindelijk definitief besteld!
Het duurde wat langer omdat ik toch ging twijfelen over de stofkleur... Dus wilden we nog een x samen terug naar de winkel maar dat is best lastig met een man die elke dag pas 17.30 thuis is uit zn werk.. en de weekenden die vaak vol zitten met vanalles of manlief werkt op zaterdag... Maar afgelopen zaterdag hadden we eindelijk even tijd! manlief werkte maar tot 13u, daarna gelijk door naar Profijt Meubels.
De stof nog eens bekeken op andere banken die in de zaak stonden.. en ja ik vind het toch wel mooi! Man zei ook al.. dus we hadden de bank al bijna thuis kunnen hebben ;)
De kinderen vonden t maar raar.. vooral dochter.. die snapte er niets van dat je een bank kan bestlelen met een andere stof.. we gingen naar boven naar de stof kijken die we wilden, maar dan zit het dus op een ander model bank.. ze zei gelijk maar dit zit niet lekker.. tja. het is het een andere bank ;) maar leg dat maar eens uit als ze het zo in haar hoofd heeft zitten..
De bank die we uit hebben gekozen, vond ze wel lekker zitten gelukkig ;) Over 11/12 weken zullen we m op kunnen halen.. dat wordt nog even leuk kijken wanneer manlief daar tijd voor heeft.. 1 deel van de oude bank gaat naar mn schoonzus.. de rest naar de stort.. en natuurlijk de nieuwe bank ophalen, als dat al in 1 x past.. hij is er dus wle een paar uur zoet mee en nog even kijken of we een aanhanger gaan huren of hoe we het gaan doen.
Spannend! De nieuwe bank is donkerder van kleur dan onze huidige.. ene kant bang dat het te donker wordt, andere kant denk ik dat het erg mooi zal zijn :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...