Uitgaven April

In april heb ik wat kledinginkopen gedaan voor de kinderen (voor mezelf kan ik niets naar mn zin vinden :S heb echt een nieuwe zomerjas nodig.. hij was ooit zwart, nu bruin met gaten.... )
Ook heeft man een soort ombouw/kast gemaakt van gratis pellets (maar hiervoor wel andere materialen nodig) voor buitenspeelgoed, man heeft een statief en grotere cameratas gekocht en we zijn uit eten geweest toen we 8 jaar samen waren (nou is dat nog goedkoop. gratis extra bord voor de kids, leuke speeltuin.. 50 euro kwijt :D en een superavond en we zijn lekker op de fiets geweest :D)


In een overzichtje komt het er zo uit te zien:


uitgegeven         gepland
boodschappen 543,8 500
vaste lasten 1220,33 1220,33
tanken 135,22 150
zwemles 0 0
overig 423,7 200
kwartaaluitgaven:

scouting 36 36
water 51,22 51,22
bankkosten 7,22 7,5
2417,49 2165,05

ook weer netjes 100 euro (auto incasso en een automatische overboeking) overgemaakt naar Duo. 84 cent rente betaald en het saldo is nu 8344,52. het gaat niet snel, maar alle beetjes helpen :) 

Deze maand hebben we niets gespaard doordat we eerder dit jaar geld geleend hebben aan mn zusje is de buffer op de ing spaarrekening nog niet op peil (en door extra uitgaven en de waterschapsbelasting die eind Mei betaald wordt waardoor ik vandaag meer geld dan in een normale maand heb overgeboekt naar de spaarrekening) maar komende maand maken we dat meer dan goed omdat dan het vakantiegeld van man gestort wordt :D

De belastingaangifte is ook de deur uit! Voor mij voor het eerst zakelijk aangifte.. dit scheelt enorm veel geld! bij manlief is het helaas niet helemaal goed gegaan qua belasting inhouden op zn loon dus hij moet nog bijna 400 terug betalen. maar als ik de boekhouder en zijn te betalen belasting aftrek van wat ik terug ga krijgen, houden we nog leuk over :) ook dit gaat eerst lekker op de spaarrekening. We willen een nieuwe bank kopen (maar ik wil de kleur nog even goed bekijken voor we definitief bestellen.. als we er uberhaupt eens aan toekomen.. anders mar gewoon bestellen wat we in eerste instantie gekozen hadden :p ) dat slaat weer een flink gat in het spaardoel dit jaar maar dat is ook geen probleem (gelukkig!! ) 

1 opmerking:

  1. Prima maandje toch?

    Ik zie trouwnes dat je linkje van mijn site niet meer klopt.... nieuwe is mariimma.wordpress.com !

    BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...