Menstruatiecup

Nu ik geen spiraal meer heb moest ik ook gaan nadenken over wat te gebruiken tijdens de menstruaties.. Ik heb gekozen om de organicup te proberen.. Deze schaf je aan voor 30 euro. Je hebt aan 1 genoeg. Het is een siliconen cup in 2 maten (klein voor vrouwen zonder kinderen en een grotere voor vrouwen met kinderen.. uitzonderingen zullen er altijd zijn ;) maar hier past t prima)

Heb maandverband nooit echt fijn gevonden, erg broeierig, maar tampons vond ik ook verschrikkelijk.. Dus erg blij met deze "uitvinding"! Heb t nu 2 menstruaties geprobeerd en bevalt erg goed!
1x uitkoken om te steriliseren en daarna 2x per dag even omspoelen (smorgens en savonds) echt ideaal!
En uiteraard op delange termijn ook een besparing omdat je dit maar eenmalig hoeft aan te schaffen tegenover maandverband elke maand

1 opmerking:

  1. Hallo, dit is een zeer belangrijke boodschap die ik moet doorgeven aan iemand die door huwelijkse problemen heengaat, dat alle hoop niet verloren gaat, wat het probleem ook is, hier is wat je moet weten om je huwelijksprobleem te redden, ik werd ooit geconfronteerd met uitdagingen in mijn relatie tot ik een artikel tegenkwam dat sprak over de man die ik wil introduceren om je dit artikel nu te lezen. Dr. Ekpen van Ekpen Temple is de man die ik je wil aanbevelen met een huwelijksprobleem, dat hij je kan helpen met zijn krachtige spreuk om het probleem op te lossen dat je in je echtelijke leven tegenkomt. Neem vandaag nog contact met hem op via: ekpentemple@gmail.com of whatsapp hem op +2347050270218 u zult er blij om zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...