Alles zn gangetje.. (inpsiratieloos ;) )

Merk dat ik weer weinig heb om over te bloggen
Alles gaat zn gangetje.. financieel en thuis..
Ik heb nu 5 opvangkindjes die allemaal flexibel komen wat zorgt voor voldoende inkomsten.
Volgend jaar weer een kleine tariefsverhoging.. (zoals elk jaar).
Man ook een kleine cao loonsverhoging, altijd prima ;)

Beide kids gaan gewoon naar school en hebben t naar hun zin. oudste krijgt extra uitdaging dmv plus boeken en dit jaar hebben ze ook toetsen geschiedenis, aardrijkskunde en biologie en tot nu toe vindt ze dat juist super leuk!  (t leren heeft nu al minder zin in haha )

De kinderboekenweek met thema gruwelijk eng vonden ze geweldig! Terwijl de jongste thuis doodsbang is voor de boze wolf van roodkapje en niet eens alleen naar de wc durft of een andere kamer is ;) Wel gaat alleen inslapen eindelijk wat beter.. we bleven er bij tot hij sliep.. hij slaapt snel dat scheelt, maar echt ideaal is het niet.. dus nu spreken we af dat we steeds na 5 minuten terug komen tot hij slaapt. en deze week slaapt hij opeens steeds al in de eerste 5 minuten ;) ideaal dus!

Met de oudste gaat t ook super op t moment. erg fijn! temperamentvolle dame dus de nodige boze buien, maar hoe ouder ze wordt, hoe meer ze snapt en weet uit ervaring hoe dingen gaan dus minder spanning. heerlijk. Net 8 geworden.. verjaardag gevierd, weer heerlijk verwend. en zondag haar kinderfeestje!
Weinig besparingen daar.. man vindt het thuis te druk om te vieren dus we gaan glow in the dark midgetgolven en aansluiten spelen in de binnenspeeltuin met frietjes. Kost dus ongeveer 15 pp.

We lossen nog steeds niets extra af op de hypotheek. Man ziet t financiele nut er niet zo van in met de hra en lage rente. we hebben een annuitaire hypotheek dus lossen sowieso wel af. prima dus. (helaas zijn de laatste 2 aflossingen nog niet online verwerkt bij argenta.. dus maar eens een mail gestuurd... )

Huishouden gaat ook zn gangetje. Wekelijks 3u huishoudelijke hulp bevalt enorm goed!! Ze komt op maandag en doet de keuken, woonkamer, trappen toilet, badkamer en wisselend de kelder (opvangruimte), kinderkamers of zolder (die hoeven niet wekelijks vind ik ) zelf hou ik de was bij, verschoon de bedden, bestel de boodschappen (man haalt ze af), elke dag natuurlijk opruimen, tafels schoon, vloer vegen ,keuken schoon, vaatwasser etc. er zit eindelijk routine in waardoor het niet als zwaar of veel voelt naast fulltime werken

Verder weinig te melden denk ik

Als er nog tips zijn voor leuke onderwerpen voor blogjes (geen nieuws dingen :p volg bewust weinig nieuws en dat bevalt me erg goed haha )

1 opmerking:

  1. Hallo, dit is een zeer belangrijke boodschap die ik moet doorgeven aan iemand die door huwelijkse problemen heengaat, dat alle hoop niet verloren gaat, wat het probleem ook is, hier is wat je moet weten om je huwelijksprobleem te redden, ik werd ooit geconfronteerd met uitdagingen in mijn relatie tot ik een artikel tegenkwam dat sprak over de man die ik wil introduceren om je dit artikel nu te lezen. Dr. Ekpen van Ekpen Temple is de man die ik je wil aanbevelen met een huwelijksprobleem, dat hij je kan helpen met zijn krachtige spreuk om het probleem op te lossen dat je in je echtelijke leven tegenkomt. Neem vandaag nog contact met hem op via: ekpentemple@gmail.com of whatsapp hem op +2347050270218 u zult er blij om zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...