nieuwe matras

We gaan nog maar even door met geld uitgeven..
Bizar soms hoe makkelijk dat gaat, maar tegelijkertijd zo blij dat het kan ;)

Eerst gisteravond kaartjes gekocht voor een concenrt in Ahoy voor dochter en mij. marco borsato, lil kleine, andre hazes etc. heel erg veel zin in! vreselijk duur, maar zelf doen we het ook.. dus nu eens samen met dochter !

En dus een nieuwe matras. die stond vorig jaar al op het wensenlijstje maar kwam er niet van. nu was er een bekend merk in de aanbieding. Ook kan je er sets kopen met kussens en dekbed.. ene kant niet echt nodig.. andere kant is ons dekbed wel aan vervanging toe.. we hebben een ikea 4 seizoenen dekbed, en voorheen gebruikten we in de winter het herfstdeel en de rest van het jaar het zomerdeel, nu hebben we toch het zomerdeel er ook op zodat het samen een winterdekbed is.. denk dat het dekbed dus wel kouder wordt.. dus nu het als set te koop is en met flinke korting toch maar doen. Gelijk maar besteld voordat de korting voorbij is. 824 euro..
Flinke aanslag weer op het spaargeld, maar tegelijkertijd zo blij dat het dus "gewoon"van de buffer kan die daarvoor bedoelt is
Ik heb bij moneyou een grote buffer echt als buffer staan voor echt grote kosten die onvermijdelijk zijn of voor als ik zonder werk kom te zitten oid. Maar bij de ING een "kleine" buffer voor dit soort aankopen. Hiervan gaan we ook de zonnepanelen betalen. Ik denk dat we dat komende week gaan "bestellen" mits daar genoeg op staat, anders een klein deel van moneyou afhalen daarvoor. daarna de buffer weer aanvullen :) Fijn dat 1 aankoop voor dit jaar afgestreept kan worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...