Wasdroger kapot

Ergens in oktober of november ging de wasdroger kapot.. merkte al af en toe dat de was niet meer helemaal droog werd en soms erg koud was in plaats van warm.. dit wert natuurlijk steeds vaker zo.
Met manlief overlegd.. wat willen we.. laten repareren.. een andere ?
Geen idee meer hoe oud de droger is.. ik gok nu 9 of 10 jaar ?

Uiteindelijk besloten om het eerst zonder te proberen. Ik dacht dat het lastig zou zijn met het beddengoed wat ik dan over het rekje wat boven de trap hangt moet hangen, maar achteraf valt het me enorm mee!
De keus is dus gemaakt, er komt geen nieuwe droger meer! De handdoeken worden ook niet zo hard als waar ik bang voor was ;) De was droogt prima.
De meeste was hing ik sowieso al op om te drogen hoor, dat scheelt. eigenlijk ging vooral het beddengoed erin (ivm ruimte) en de handdoeken etc. (imv zachtheid en gemak) . Kleding in principe al niet omdat ik bang ben dat het (nog) sneller lelijk wordt..

Geen idee wat de precieze besparing hiervan is, maar ik ben blij dat het me meevalt!!

Hebben jullie een droger ? Is die ook al eens kapot geweest en wat was je keus toen ?

1 opmerking:

  1. Onze droger was ook kapot, maar ik heb echt gelijk die dag een nieuwe gekocht (na te kijke of het nog kon worden gerepareerd!)

    BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...