Geshopt

Ondanks dat we graag willen besparen en sparen, sparen we ook weer niet helemaal voor niets.. Zoontje wordt in Juli 2. Hij slaapt in de kamer waar ook dochter als baby in geslapen heeft, met een neutraal behang, Winnie de Pooh gordijnen (met wat roze accenten) een Pooh lamp, roze en paarse planken.. Hij is dus wel eens toe aan stoere jongenskamer ;)

Man heeft de week van zijn verjaardag vrijgenomen om die klus aan te pakken. Mijn vader komt ook helpen. Goede stok achter de deur om dus echt knopen te gaan doorhakken wat we dan willen.. wat voor behang, welke kleuren, wat moet er precies gaan gebeuren..
Vanmorgen moest dochter naar scouting en in dat anderhalf uur zijn we naar de G.amma gegaan. Met het plan om blauw behang te kopen en grijs en wit. en dat is gelukt :) en nog een leuke band wit met sterren! leuk! 30% korting, helemaal leuk! en natuurlijk nagevraagd of we een rol die we over hadden nog terug konden brengen. De termijn daarvoor was 30 dagen dus dat is genoeg tijd. Ook verf gevonden van het huismerk in bijpassende kleuren. Dus als verjaardagscadeau krijgt hij een stoere kamer! Een flink duur cadeau maar we doen het bewust als verjaardagscadeau juist omdat het zo duur is. Ben benieuwd wat hij ervan vindt! (hij vindt roze nogal mooi namelijk haha)

Hopelijk kunnen we op deze manier weer lange tijd vooruit.
Dochter heeft 2 jaar geleden de extra kamer gekregen, mooi opgeknapt met leuk vrolijk behang, nieuwe kleding/speelgoedkasten etc. Dus hier hoeven we de komende tijd niets aan te doen.

Heb er al helemaal zin in dat het af is.. het werk zelf.. is nooit leuk volgens mij.. behang erafhalen, planken schuren.. het hoort er helaas bij en ik hoop dat ik er niet al te veel aan mee hoef te helpen ;)
ik zal nog eens een voor foto maken en als het af is een na foto!

1 opmerking:

  1. Hier hebben wij dat dit jaar voor het eerst weer gedaan. De kids zijn nu bijna 15 en 12 jaar. Ik denk dat het behang op één kamer 13 jaar zit. Op de ander 6 jaar. En bij dochter hoefden wij maar één wand opnieuw te behangen. Dit zat 5 jaar maar ze vond het te meisjesachtig en past niet bij een puber. (volgens een puber dan haha)

    BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...