Zondag

Het is een rustige zondagochtend. Heerlijk.
De kinderen slapen beide bij opa en oma. Zomaar eigenlijk. Normaal slaapt dochter op vrijdagavond bij opa en oma, maar toen kwamen ze net terug van vakantie en gingen we met zn allen uit eten nog voor hun 33 jarig huwelijk. En op zaterdag moet dochter naar scouting, dus zou het als ze vrijdag was gaan logeren echt alleen slapen zijn.. Dus afgesproken dat dochter zaterdag zou gaan logeren. Ze vroeg zelf of haar broertje ook mee mocht zodra oma binnen was. Had ze tegen mij nog niets over gezegd :) Maar het mocht van oma dus hadden wij een kinderloos avondje en nu een rustige kinderloze ochtend. Het avondje viel tegen. erg vroeg film gekeken samen (wel erg fijn!) maar zo ontzettend moe dat ik rond half 10 al in mn bed lag en al snel sliep.. gevolg ik was om 7u al wakker.. Man slaapt nog ;)

Zometeen met koffie en thee naar boven denk ik. En verzinnen wat we nog gaan doen vandaag. Op gemak de kinderen ophalen. het eten wat voorbereiden (simpel gekookte aardappels met groente en vlees.. of wordt het ongezond verse friet ? ) en vanavond wil man natuurlijk voetbal kijken! En dus is het mijn beurt om beide kids naar bed te brengen omdat voetbal natuurlijk tijdens bedtijd is... handig.. ;)
Verder nog geen plannen voor vandaag.. heerlijk :) (al schiet er dan vanalles door mn hoofd wat mogelijk is.. plaswijk.. de speeltuin hier in t dorp.. biesbosch.. maar ja afhankelijk van schoonouders wat zij willen qua kids halen/brengen en man slaapt nog.. en eigenlijk is een rustig dagje thuis ook wel lekker dat de kids gewoon in de tuin kunnen spelen en zoontje gewoon kan slapen vanmiddag.. dus de plannen maar laten voor wat het is ;)  en lekker gaan genieten van thuis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...