Kamer af,bijna vakantie en verjaardag

Best lastig om onderwerpen te vinden om over te bloggen ;)

Maar ondertussen is zoontjes kamer af! Het is heel mooi geworden!!


Heel blij mee met hoe het geworden is! Als dochter 5 wordt, krijgt zij een groot bed. en dan krijgt zoontje haar oude kleuterledikant en nieuw meubels, zodat de meubels van de babykamer in 1 x weg kunnen/verkocht kunnen worden. Zoontje ligt er nu ook heerlijk in te slapen na een paar dagen bij ons geslapen te hebben in een campingbedje. Ging overigens ook prima trouwens. 

Verder is het hier ook bijna vakantie! Ene kant heel erg veel zin in. niet meer elke dag om 8.15 klaar zijn, maar anderszijds vind ik juist dat ook best lastig.. wanneer ben je dan klaar.. hoe laat doe je wat.. vooral met dochter best lastig, omdat ze nogal temperamentvol is.. op tijd klaar zijn voor school lukt wel, omdat er ook van mijn kant tijdsdruk op zit, en ze weet waarvoor ze het doet.. Maar "zomaar" aankleden en haren kammen is vaak lastig.. Gelukkig volgende week een rustige week. De meeste ochtenden vrij van opvangkids, die komen dan pas eind van de ochtend/begin middag. Rustig opstarten ;) Dochter zal zich wel vermaken met de buurkinderen.. alleen even lastig de week dat ze tegelijkertijd op vakantie zijn.. 

En morgen wordt zoontje dan alweer 2! Wat gaat de tijd toch snel. Alle clichés zijn waar.. ;) Morgen vieren we het verder niet, al komen schoonouders en schoonzusje altijd wel op de datum van de verjaardagen. Zaterdag vieren we het. ja met 30 graden... Vorig jaar was het ook al zo warm. maar ja liever dat dan regen. hopelijk wordt het een leuke dag! 

3 opmerkingen:

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...