Weekmenu week 31

Het nieuwe boodschappenlijstje is weer klaar en het weekmenu dus ook.
Best lastig weer elke week.. heb echt maar een beperkte keuze omdat ik erg van groente hou en niet/nauwelijks van vlees.. alleen gehakt of hamburger lust ik nog net.. Terwijl man een echte vleeseter is.. en hij lust ook vis en kip etc.. (ik niet..)

De komende week gaan we dus eten:

maandag: gebakken aardappels met groente en vis voor man en de kids en ik een hamburger (ze lusten opeens geen vis meer.. zal wel weer komen toch ? )
dinsdag: bami met kipsate (eet zelf dus geen sate.. wel de bami!)
woensdag: gekookte aardappels met spinazie en gekookt ei. en vlees (gehaktbal oid)
donderdag pasta met italiaanse kruidensaus (ja van H.onig.. krijg andere (zelfgemaakte) saus er niet in bij man helaas..
vrijdag: gekookte aardappels met wortel en.. ? (eten niet vaak wortels, geen idee waarom niet eigenlijk...)
zaterdag pannekoeken
zondag of bij een verjaardag of anders iets simpels tosti, soep, pizza, we zien wel.

We komen vaak op dezelfde dingen uit.. ;) ik probeer nog af en toe iets nieuws. zoals laatst een courgette door de helft gesneden en daarna gevuld met gebakken gehakt met kruiden en courgette en tomaat etc. met geraspte kaas erover. en dan in de oven. heerlijk!

Bij jullie ook lastige eters in huis? of juist erg makkelijk en alles-eters ?

1 opmerking:

  1. Sander is vegetariër en ik eet dan vegetarisch mee. Maar soms heb ik wel eens trek in vlees, alleen vind ik het vies om te bakken, dus ik eet het eigenlijk alleen buiten de deur af en toe...

    Tobias is een alleseter, die stopt alles in zijn mond, van knuffel tot bloemkool ;)

    BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...