Nieuw bed dochter

En opeens geven we bakken geld uit dit jaar... Waar dat erin geslopen is ?? Het zal wel komen omdat mijn inkomen weer een beetje op peil is.. ;)

Ondertussen heb ik er een 4e oppaskindje bij per eind september! Een jongen van nu 9,5 mnd, dan dus bijna 1 voor 1 dag(deel) per week. Niet veel uren, maar dat vind ik juist wel lekker erbij. Heb het al druk genoeg eigenlijk haha. Was ook totaal niet op zoek, maar zij vond mij en dan kan ik weer geen nee zeggen. Maar gelukkig is het een superleuk (ondeugend) jongetje! Dus wel heel erg veel zin in!

Dochter wordt in oktober 5, eigenlijk wilden we haar dan een nieuw 1 persoonsbed geven. Ze slaapt nu in een kleuterledikant. Nu kwam man op MP een superleuke hoogslaper tegen en die gaat hij vanavond ophalen.. Nieuw incl alles 600 bij wehkamp, nu voor 300 euro.. Tja.. Flinke besparing... ;) En dochter zal het superleuk vinden hopen we!! Zal wel wennen worden met plassen snachts en bij het naar bed brengen, aaien we nu even haar rugje, vlak voor we naar beneden gaan.. dat wordt even lastiger als je maar 1.57 bent.. (man is 1.98 dus voor hem geen probleem haha). Wordt wel flink puzzelen nu waar we de opvangkindjes gaan laten slapen. Oudste oppaskindje sliep nl tijdelijk in dochters kleuterledikant, omdat ze perse niet meer in een campingbedje wou slapen.. en omdat ze haar slaap nog wel nodig heeft (net 2) hebben we het zo opgelost. (thuis is slapen ook drama.. valt in ouders bed in slaap, wordt daarna teruggelegd in eigen bed, en soms snachts weer wakker, weer naar ouders bed.. hier valt ze nu weer makkelijk in slaap, maar ook een periode echt overstuur huilen.. ) Zal even schuiven en puzzelen worden maar komt vast goed :), ze heeft oa een expedit vakkenkast, die nu liggend staat. die kan nutuurlijk ook staand of op een andere plek oid :) eerst maar de hoogslaper in elkaar zetten en kijken hoe alles uitkomt.. :)

Hopelijk hebben we volgend jaar niet elke maand zulke hoge extra uitgaven... en kunnen we echt even flink sparen.. (alhoewel waarvoor.. ;) buffer/spaarrekening staat al lekker gevuld. maar ja als we ooit willen kopen is een hoge buffer/spaarsaldo wel erg fijn!)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...