bod niet geaccepteerd

Helaas is het eerste bod niet geaccepteerd. op zich begrijpelijk hoor ;) We hebben laag ingezet. (vraagprijs 237.500 ons bod 219.000 )
237.500 gaat ons sowieso niet lukken ivm de NHG voorwaarden dat het maximaal 231.000 mag kosten.. (evt met eigen geld bijleggen..maar het huis moet ook heel veel aan gedaan worden.. dus dat heeft niet onze voorkeur)

Man piektert zich suf wat we dan gaan bieden.. en evt nog extra voorwaarden erbij (zoals bepaalde ruimtes op een bepaalde manier opleveren , zoals de schurutjes uit de tuin halen oid.. ) gelukkig houdt hij zich daarmee bezig ;)

Ben benieuwd hoe alles verder gaat!

3 opmerkingen:

 1. Is altijd een spannende tijd, hopelijk komen jullie naar beiden tevredenheid tot een akkoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zeker spannend!
  We hebben wel nieuws gehad van de hypotheker, dat we via argenta zonder aflossen van de studieschuld volgens mij iets in de 230.000 kunnen krijgen en de max koopsom dan 229.500 mag zijn.. afwachten dus of ze het 2e bod accepteren, hij heeft ondertussen een bod gedaan, maar de bank moest het gaan overleggen omdat het een gedwongen verkoop is.. afwachten dus :( (ondertussen draaien onze koppies overuren qua inrichten haha.. :p omdat het huis een kelder heeft, heeft het in de woonkamer een trap naar beneden.. geen handige plek en hier meoten we dus ook nog wat voor verzinnen ivm veiligheid van de kids ;) (en hoe leuk is t niet om door een hekje speelgoed te gooien :p )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. pfff spannend allemaal!! eigenlijk wil ik hier niet weg ;) maar de ruimte die da thuis biedt is wel ideaal! en met t oog op de toekomst wil ik dolgraag kopen!! (en hier een kopje hypotheek aanmaken om het aflossen te volgen, al zal er in t begin niets extra's afgelost worden ivm alle kosten die we zullen maken om het helemaal op te knappen :p we stellen ook ngo veel klussen uit waar we eerst nog even verder voor gaan sparen ;) komt vast goed! ) maar we hebben er dus ook erg veel zin in! heel erg afwachten of de bank akkoord gaat met een lager bod dan de vraagprijs...

   Verwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...