na de acceptatie van ons bod..

Het bod was geaccepteerd door de bank.. hoe gaat het nu verder ?

Het meeste regelt man gelukkig.. ik regel alles thuis (kinderfeestjes, cadeautjes, schoenen vullen, schoenen mee naar school/psz om te zetten, verjaardagen, etentjes, kerstkleding.. mn hoofd loopt over... ook nog GGD mailen voor keuring, langzamerhand in huis gaan ruimen voor we gaan inpakken, ik wil logopedie voor jongste aanvragen, oudste mag afzwemmen voor A.. druk druk druk... ) Heel erg blij dat man alles rondom het huis regelt..!!

Vandaag een gesprek bij de hypotheker, daar heeft hij alle papieren voor verzamelt... van de spaarrekening en de betaalrekening.. we hebben nieuwe id kaarten (oude was allang niet meer geldig, we hadden beide een rijbewijs, maar dat mag niet voor een hypotheek ;) ), gegevens van ons werk/inkomen etc en nog veel meer.. een flink pak papier ;)

Dinsdag heeft hij een keuring gehad in het huis.. bouwkundige inspectie oid. Het voorlopige koopcontract is binnen. Man heeft een notaris uitgezocht. We hebben contact gehad met de bewoners over over te nemen spullen..
Er komt heel wat bij kijken ;)

Ondertussen zijn we vooral in ons hoofd de kamers aan t inrichten.. niet alle kasten kunnen 1 op 1 over naar dezelfde kamers omdat het huis een andere indeling heeft en de kamer die dochter zal krijgen een vaste kast heeft, dus haar huidige kast heeft ze niet nodig (een prachtige witte ikea paxkast met schuifdeuren). dus ook verzinnen wat waar heen gaat, welke spullen we in welke kamer ongeveer willen bewaren etc.
Veel drukte en dat in de drukste periode van het jaar.. mijn hoofd loopt al over van alles wat nu door elkaar gaat en snel achter elkaar.. ben dus heel blij dat man alle papieren regelde! ;) Hopelijk komt ook alles goed met de hypotheek :) het blijft spannend!

4 opmerkingen:

 1. Is wel heel leuk druk toch? Wanneer is overdracht gepland?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wel leuk maar merk dat mn hoofd wat overloopt.. qua organiseren icm fulltime werken en huishouden wat gewoon doordraait.. heb geen tijd om alles te regelen, kopen enz. maar komt goed ;) en besef elk jaar weer dat ik heel blij ben dat we het financieel allemaal kunnen opvangen :) dat duurdere maanden geen probleem zijn! voor t eerst dus ook kleding gekocht voor de kids (bij zeeman, dat wel :p) voor kerst!! doe dat normaal ook niet, dan trek ik iets nets uit de kast.. (maar dat hebben ze niet zoveel :p) nu speciaal een jurk voor dochter met legging en schoenen van h&m, zoontje een net overhemdje :D echt zo leuk! en zo blij dat t kan..

   oplevering is ongeveer half februari pas, gelukkig ;) dus eerst even de drukke maand doorkomen met alle extra activiteiten op school en prive... daarna in januari wordt alles concreter, ga er van uit dat we dan over de hypotheek ook langzamerhand meer zekerheid krijgen en dus echt meubels, kleuren, vloer, enz kunnen gaan kiezen en als we leuke spullen tegenkomen (2e hands bijv) dat we het dan ook kunnen kopen. is nu nog wel erg vroeg ;)

   Verwijderen
 2. Dag! Ik ben journaliste en schrijf over financiƫn. Ik heb een verzoekje aan je. Zou je mij willen mailen? Dan mail ik jou m'n vraag. Dank! l.vansadelhoff@gmail.com

  Groet,

  Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag! Ik ben journaliste en schrijf over financiƫn. Ik heb een verzoekje aan je. Zou je mij willen mailen? Dan mail ik jou m'n vraag. Dank! l.vansadelhoff@gmail.com

  Groet,

  Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...