Spannend! een bod doen!

Spannend!!!

Vanmiddag gaat mijn man een bod uitbrengen op het huis wat we gezien hebben!!

http://www.funda.nl/koop/hendrik-ido-ambacht/huis-49516070-pieter-van-der-leeuwpad-13/?mna

Het is een mooi verrassend huis.. in eerste instantie denk je een normale hoekwoning.. tot je de tuin (voor randstad begrippen is 17 meter erg ruim!) en de kelder ziet!! (de ideale opvangruimte voor mijn opvangkinderen en eigen kinderen!!) en een speeltuin in de voortuin!!

Voor de hypotheek hebben we ook al bijna alle papieren in orde.. Id kaart aangevraagd (moesten beide nog een x terugkomen.. mans pasfotos waren niet goed en ik bleek nog een paspoort te hebben geldig tot 2010.. kon m gelukkig snel vinden... wist zelf nl niet eens meer dat ik die had) maar daarna was het snel geregeld. Gelukkig kon dat allemaal vorige week donderdag, ik hoefde pas 13.30 te werken en man had die dag vrij genomen voor het gemeentehuis en smiddags afspraak bij de hypotheker. Hij wilde eigenlijk zelf online een hypotheek afsluiten en dan eerst wat info inwinnen bij de hypotheker, maar hij overweegt nu om alsnog via de hypotheker af te sluiten omdat we een hypotheek willen met NHG en hier zitten natuurlijk best wel strenge eisen aan.. We hebben nl nog een studieschuld van 7744 euro.. als deze niet eerst afgelost hoeft te worden, scheelt dat weer 7744 wat we in het huis kunnen stoppen.. we moeten nl ook al een deel kosten zelf betalen.. We hebben een leuk spaarpotje maar zoals te zien is op de fotos moet er enomr veel aan het huis gebeuren.. zo vind ik de witte tegels ook absoluut niet mooi.. (kil.. sfeerloos, zakelijk.. sorry als anderen het wel mooi vinden.. ;) ) maar er zit ook vloerverwarming in.. dus even kijken wat handig is als vloer en wat betaalbaar is.. de keuken willen we evt later vervangen als nu nog geen optie is.. en ook de kozijnen zou ik wit/lichter willen hebben maar heeft bijv geen prioriteit.. er moet al zoveel gebeuren.. ;)

onze hoofden lopen over van alle info en ideeen ;) maar we hebben er ook heel erg veel zin in!

(alle tips zijn natuurlijk welkom!!! :D )

4 opmerkingen:

  1. Spannend. Idd echt super ruim huis en wat een kelder en heerlijke tuin. Succes met afwachten. Groet Anne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Spannend. Idd echt super ruim huis en wat een kelder en heerlijke tuin. Succes met afwachten. Groet Anne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Succes hoor, hopelijk gaat alles volgens plan.

    BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...