Kinderfeestje!

Onze dochter werd gister alweer 7! wat gaat de tijd toch snel en alle clichés zijn waar ;)

Voor degene die ons beter kennen.. onze dochter is nogal temperamentvol.. ;) Meestal waren verjaardagen dan ook vooral spannend met veel driftbuien om te ontladen... Dit jaar voor het eerst een rustige verjaardag qua buien! Ze was rustig, straalde ook rust uit! Was blij en had er zin in!!! Wauw!!! wat een verschil met de afgelopen 6 verjaardagen!!! Allemaal dankzij reflexintegratie!!!

We hadden een drukke dag! smorgens de cadeautjes gegeven en gezongen! daarna toch echt snel naar school ;) inclusief verhoger want ze gingen naar Villa Zebra in Rotterdam met school!!
Daarna gingen man en ik de laatste boodschappen doen, die opruimen en de zwemtas inpakken ;) en als echte zuinigerds, zelf pakjes drinken en uitdeelzakjes chips mee ;)

Om kwart voor 12 haalde oma de jongste uit school en wij haalden dochter en 3 klasgenootjes op om naar het zwembad in Gorinchem te gaan. Na een ritje van een half u kwamen we daar aan :D de kids hadden er zin in!!! Heerlijk!!! Helaas was de glijbaan dicht.... ik had een boze verdrietige bui verwacht bij dochter.. maar wonder boven wonder kon ze deze teleurstelling aan!!! zo ontzettend blij dat we vorig jaar reflexintegratie hebben gedaan.. dit was een jaar geleden onmogelijk geweest deze reactie...!!

Afgesproken dat we de cadeaus gingen geven als we bijna gingen eten, ook dat was ok. (ipv supernieuwsgierig naar de cadeaus.. wat ik ook zou begrijpen ) Ze hebben heerlijk gezwommen, gegeten, cadeaus gegeven en nog meer gezwommen! we kregen ze bijna niet mee naar huis haha

Onderweg naar huis veel file en ik nam natuurlijk de verkeerde afslag genomen.. dus we deden ruim een uur over de terugweg ;) rond 17.15 weer thuis. tijd voor pizza met schoonfamilie! liet helaas een pizza van t rooster vallen in de oven... dus nog veel schoongemaakt... maar verder een hele geslaagde dag!!!

6 opmerkingen:

 1. Wow, ik ben verbaasd om te lezen over de reflexintergratie. Toevallig zijn wij nu bij een sessie geweest met onze zoon, ik vond het bijzonder. Bij jullie heeft het dus zeker zijn vruchten afgeworpen. Chapeau!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt zo blij mee dat we dat ontdekt hebben en dat ik de stap genomen heb!! vond het best een drempel.. kende het niet.. zelf betalen en lastig met mijn werk als gastouder.. maar toch zo ontzettend blij dat we die stap aangedurfd hebben!! echt bizar op hoeveel vlakken het heeft geholpen!! de boze buien zijn minder, ze kan veranderingen en teleurstellingen veel beter aan, kan emoties beter verwoorden en plaatsen, slaapt snachts door en plast niet meer in bed en ook overdag in spannende tijden geen ongelukjes meer! kan betr met spanningen omgaan (feestmaand, verjaardag etc), kan iets beter tegen prikkels maar kent ook beter haar eigen grenzen ;), haar motoriek is enorm verbeterd!! (fietsen en zwemles toen ging opeens veel beter!!) en vast nog wel veel meer waar ik nu niet eens aan denk.. ;) echt bizar.. kan t iedereen aanreaden om eens te laten nakijken ;) wil zelf ook nog voor behandeling, maar beetje lastig als je geen vaste vrije dag hebt en al heel veel extra uitgaven laatste tijd (ook aan leuke dingen gelukkig ) gek he dat je aan je kind sneller geld en tijd uitgeeft dan aan jezelf ;)

   Verwijderen
  2. Oh, ik herken jouw antwoord zo, ik zou zelf ook graag willen :) Maar we zijn nu net gestart met mijn zoon en dat wil ik eerst afmaken. Bedankt voor je uitgebreide antwoord, ik heb goede hoop dat het bij ons ook verbeteringen op gaat leveren. Maar wat vond je van de therapie zelf? Waren het bij jouw dochter oefeningen of meer het "uitlezen" en "praten" tegn haar lichaam/ziel?

   Verwijderen
  3. oefeningen/bewegingen etc. praten etc ken ik niet.. weet niet of dat dezelfde reflexintegratie is.. er zijn meer methodes. onze therapeut doet mnri

   Verwijderen
  4. Oke, dank je wel voor de informatie. Ik ga het nog eens navragen.

   Verwijderen
 2. Interessant dat reflex integratie. Ik had er nog niet eerder van gehoord, wat fijn dat het zijn vruchten heeft afgeworpen.

  BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...