Drukke laatste weken voor de vakantie

Las het ook al bij Daantje, de laatste weken voor de zomervakantie zijn druk.. en hier gaat het in de vakantie nog even onvermoeibaar door ;)

Zoontje heeft 7 juni zijn arm gebroken.. (bovenarm net boven zn elleboog) en is hier met spoed (dezelfde dag nog) aan geopereerd.. Geluk bij een ongeluk was mn man die dag thuis dus kon gelijk met hem weg.. ik hoefde geen auto te regelen (of op mn man te wachten tot hij thuis was van werk) en niet alle ouders te bellen van de opvangkindjes om naar het ziekenhuis te kunnen (na mn werk er geljik naartoe gelukkig! savonds werd hij geopereerd en kon ik zelfs mee naar de ok en kon blijven slapen)

Gelukkig geneest dat goed, maar ook dat geeft de nodige extra afspraken.. die gelukkig mn man grotendeels voor zn rekening neemt (ook ivm auto .. hebben er bewust maar 1 wat nu wel eens lastig is) maar extra controle afspraken etc, kennismaking alvast bij de fysio , wekelijks logopedie (staat los van zn arm uiteraard)  Zoontje is ook nog eens 17 juli jarig.. dus een kinderfeestje, feest thuis, trakteren.. maandag heeft hij met zn klas ook nog een high lemonade en dochter woensdag een picknick.. dus ook nog wat lekkers regelen naast alle andere extra dingen

22 juli staat zn operatie gepland om de pennen uit zn arm te halen onder narcose. weer gaat mn mn mee. daarna start zoontje met fysio. (en heeft ook gewoon nog wekelijks logopedie.. ) man en ik moeten ook nog gewoon werken.. het is dus gewoon DRUK!! ;)

Gelukkig kan het allemaal en lukt het allemaal en ik merk dat het vooral in mn hoofd erg druk wordt ervan want het is allemaal prima te doen maar meer afspraken en dingen om te onthouden dan normaal..  Vooral zn feestje plannen (hij wil het thuis.. dus ik moet wel echt dingen aan verzinnen en plannen.. niet te veel en perfectionistisch maar wel wat ideen hebben en uiteraard boodschappen voor doen net als voor de traktatie en het feest thuis)

Deze weken merk ik weer hoe slecht ik hier tegen kan.. meer drukte in mn hoofd.. gelukkig een hele fijne agenda die wel overzicht biedt! (piens planner! 1 vak voor werk en per persoon een eigen vakje. heerljik!! ) en plan weer meer op papier.,. meer to do lijstjes, meer overzicht lijstjes, boodschappen eerst op papier voor ik het bestel (gewoon afstrepen.. maar nu zelfs ook voor andere winkels maar vast een lijstje maken voor volgende week.. op tijd beginnen ipv stressen op het laatste moment)
Alles maar een beetje plannen en organiseren en tegelijk ook maar gewoon op me af laten komen en het komt vast wel goed! het is gewoon even hectisch en dat gaat gelukkig ook weer voorbij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...