Kosten vakantie

We zijn weer terug van 10 daagjes vakantie. De dagen zijn voorbij gevlogen!!
Het eerste weekend waren we met ons eigen gezin en de maandag erna kwamen ook mn zusje, zwager en neefje! Een heerlijke low budget vakantie, samen met mn zusje, wauw! echt genieten!
We wonen 2,5 u rijden bij elkaar vandaan dus zien elkaar niet heel vaak.. maar blijven meestal wel met t hele gezin bij elkaar logeren met verjaardagen oid;)

Toch even spannend natuurlijk hoe het zou gaan een hele week zo dicht op elkaar met beide ons eigen gezin ;) Maar uiteindelijk verliep alles heel natuurlijk. beide in ons eigen huisje ontbijten/opstarten.. zoontje van 7 wou graag elke dag naar het knutselen om 10 uur terwijl mijn neefje van 2,5 daar nog niets mee heeft natuurlijk ;) Dochter van 9 ging soms wel mee soms niet.

lunch ging ook zo, wanneer we wilden eten gingen we eten.

Avondeten eigenlijk alle dagen samen. heerlijk gezellig! soms wel even op de klok ivm de minidisco ;)

We zijn 2x samen een dag weg geweest. naar Dierenrijk en naar DippieDoe de andere dagen vooral lekker op het park. in het zwembad, hetmeertje, de activiteiten van het animatieteam of gewoon lekker relaxen De laatste dag zijn we met ons gezin naar Toverland geweest. mn zusje en zwager vonden het te duur en mn zusje is zwanger dus mag bijna nergens in.. mn zwager houdt uberhaupt niet zo van de attracties en mn neefje is ook nog klein dus mag ook nog niet overal in

De kosten hebben we wat verdeeld.
Allereerst had ik de boeking gemaakt en hadden zij het deel van hun huisje naar mij over gemaakt. excl borg omdat die op mijn rekening wordt teruggestort.
Boodschappen deden we wat om en om voor het avondeten. het meeste gewoon in de supermarkt in het dorp ipv op het park uiteraard ;)  ook had ik vooraf boodschappen besteld bij de jumbo die mijn man de 1e dag heeft afgheaald terwijl dochter en ik het park verkenden.. omdat er ook gewoon geen ruimte is om veel mee te nemen van thuis (kleine auto) had ik ook dingen als koffie, koffiefilters, broodbeleg,saus etc besteld en eten voor de eerste dag

Ook krijgen we voor onze vakantie altijd 250 euro van mn schoonouders. zo lief! had er dit jaar uberhaupt niet meer aan gedacht! Had dus zelf al een bedrag begroot voor de vakantie maar dit kwam er nog eens bij!

Onze gemaakte kosten
Boeking                 1308,56
Boodschappen         182,85
Uitjes                       201,25
diversen pin               75,76
diversen cash           180,00

Ontvangen
Borg                        130,00
schoonouders          250,00
zusje verblijf           478,41

Totaal                    1090,01

Diversen kunnen zijn activiteiten op het park die geld kostten. drankje op het terras daar (niet vaak 2x tijdens bingo en 1x tijdens live muziek) knutselen, boodschappen etc. heb niet bijgehouden wat waarheen ging en ook per pin kan ik niet zien wat er van betaald is. alles gaat naar dezelfde rekening van het park zonder omschrijving of het horeca was, boodschappen of iets anders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...