rustig dagje

Wat een heerlijke dag! het begon een beetje vroeg.. 6.45.. ;) (valt nog mee.. redelijk normale tijd hier trouwens, maar mn ogen vonden het eigenlijk nog te vroeg om goed open te gaan... ) maar beide kids waren wakker.. maar met kussen en dekentje (nou ja dekbedhoes.. dekbed zit er al niet meer in met deze temeperaturen.. we slapen op zolder..) naar beneden gegaan. tv aan, kids wat eten en drinken, mama kopje thee... heerlijk. papa rond half 10 beneden, toen heb ik zelfs nog even geslapen op de bank, zo moe was ik... ??? koffie gehad van mn man :) heerlijk!
boodschappenlijstje en weekmenu gemaakt vanaf de bank en mn agenda bijgewerkt van papier naar mn mobiel.. hou m op papier beter bij (meer overzicht!) maar wil m ook in mn google agenda hebbenzodat ik altijd alle afspraken bij me heb :) omslachtig, maar werkt voor mij echt perfect!

nog maar een koffie.. en lijstje gemaakt voor vandaag.. man heeft geholpen! super! zoontje was al vroeg moe, lag er heerlijk vroeg in, daarna mochten ze samen film kijken met popcorn!
dochter heeft ondertussen nog een skelet van een dino, van karton, in elkaar gezet met papa, wat ze gister bij scouting gekregen heeft na een nachtje slapen daar.

smiddags nog geverfd met de kids voor vaderdag.. niet echt een verrassing voor papa zo ;) maar doordeweeks redt ik dat gewoon echt niet omdat ik opvangkids heb na school maar ook omdat dochter na school gewoon moe is. nu hebben we heerlijk overlegd hoe we het wilden maken. ik had canvasjes gekocht bij action en ook met de oppaskids dit beschilderd voor vaderdag. eerst met afplaktape letters geplakt, na het verven dat eraf halen en er staat in witte letters (nou ja dat is de bedoeling..)  I "hartje" papa (met een echt hartje dus he...) met beide kids 3 canvasjes gemaakt vandaag. 1 voor papa, en voor de opa's 1. alle 3  hebben ze samen gemaakt, elk een helft :D echt heel leuk!
nog even bedenken of we er nog iets bij kopen en zo ja wat ?? geen idee.... ??? ben uberhaupt niet zo goed met cadeaus... ;)

toen was t pas 16u en we kwamen erachter dat ondanks t er koud uit zag buiten, t eigenlijk heel erg lekker weer was! kids nog met buurkids gespeeld en 2 buurkids hebben hier mee gegeten:) daarna werd t dochter alsnog te veel.. en kneep ze een buurmeisje toen die de glijbaan op klom.. ondanks dat dochter dat zelf ook wel doet, vond ze dat het buurmeisje de verkeerde kant op ging en dat ze dus jmocht knijpen.. ?? lekker naar binnen dus, RUST!!! sowieso liggen dat buurmeisje en dochter elkaar niet, maar dan hoeft ze niet zo te doen (en tja kan ook moeilijk tegen dat meisje zeggen dat omdat ze elkaar niet liggen, dat ze hier niet in de tuin mag spelen ?? ze speelt wel leuk met de jongste nl of komt gewoon even gezellig kletsen.. ) lastig soms zeg! ze hoeft niet met iedereen vriendinnen te zijn, maar dat meisje doet geen vlieg kwaad en krijgt dan zulk gedrag van mijn dochter :(

maar verder was het een heerlijke dag! weinig buien, veel rust! heerlijk! en toch veel gedaan!!

1 opmerking:

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...