gewone werkdag & boodschappen bestellen

Vandaag was weer een gewone werkdag van 7 - 17.15. 2 opvangkindjes van 1,5jr en bijna (overmorgen!) 3 jr. Eigen kids van 3 en 5 ook thuis natuurlijk omdat het vakantie is. was wel even wennen hoor! Maar merk nu ook wel hoeveel tijd het halen en brengen kost dus ook wel even lekker :)

We gingen eerst vanmorgen de dieren van de buurvrouw eten geven, 1 opvangkindje mee (andere kwam pas 11.00 ). We kwamen de buren tegen toen we weer naar huis liepen, buurjongen (5) en buurmeisje (7) gingen met ons mee om te spelen terwijl hun ouders aan het inpakken waren. (win-win dus.. mn dochter was nl niet te genieten en zo had ze afleiding door lekker te spelen)
Op tijd koekjesdeeg gemaakt terwijl de kids op zolder speelden (en t dus nog niet gezien hadden, scheelt een hoop gezeur terwijl het 30 min in de koelkast moet rusten ;) )
Om 11.00 kwam 2e opvangkindje. gelijk maar koekjes gemaakt :D Zo bijzonder dat dochter het te druk vond, maar dat zelf niet door heeft, maar hierdoor heel lang zit te spelen met deeg, maar na een half uur nog geen enkel vormpje gemaakt.. uiteindelijk waren de kleintjes klaar en gaf ik dochter en buurmeisje nog 5 minuten (anders duurde het nog wel een uur en was er door het opeten geen deeg meer over ;) )

Toen de koekjes in de oven stonden, verdwenen eigen en buurkids naar t huis van de buren. ik bleef dus over met alleen de opvangkindjes ;) 1 op bed, die was moe. met de andere gaan lunchen (eerst buurvrouw gevraagd of mijn kids daar mee aten of niet ;) ) toen was opvangkindje alweer wakker en hem natuurlijk ook nog een boterham gegeven.

Smiddags kwamen eigen kids ook weer even thuis. Zoontje even op bed gelegd, maar na een kwartier alweer wakker door alle speelgeluiden ;) samen een toet toet autobaan gemaakt, de eigengebakken koekjes geproefd! en langzamerhand ons avondeten wat voorbereid (pizza op een koelverse pizzabodem, heerlijk zelf belegd met de kids! we hebben gesmuld!!)
16.30 en 17.15 werden opvangkindjes weer opgehaald, snel pizza belegd en in de oven! kids in bad en naar bed (dat werd wel 20.45 voordat oudste sliep.. ;) alles in vakantietempo dus weer eens lekker lang in bad laten spelen)
en vanavond alvast de boodschappen besteld voor maandagochtend. ideaal zeg! na de vakantie weer gewoon in het verloren half uur tussen school (8.30 ) en peuterspeelzaal (9.00) boodschappen doen en man tijdens zwemles van dochter ;) maar voor nu vind ik het echt helemaal geweldig :D en in de vakantie is het niet extreem duur ;) 2,99 bezorgkosten als je meer dan 100 euro besteld. daar komen we makkelijk aan (desnoods wat lang houdbare dingen erbij )

lekker chaotisch dagje doordat de kids heen en weer gingen, maar tegelijkertijd gaf dat ook heerlijke rustige momenten :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...