Vakantiedag 1 : strand!

Vandaag de eerste echte dag van de schoolvakantie. Zelf moet ik helaas nog 4 weken werken ;) maar in de weekenden zijn we wel vrij :D De kids hebben eerst gelogeerd bij opa&oma en tante en om 11 en 12 u waren ze beide weer thuis, jongste op bed voor middagslaapje, wij de tassen ingepakt. dochter even uitgerust ;) was ook erg moe. en om 14.30 vertrokken naar het strand in Rockanje. heerlijk! wel fris en best wat wind! maar prima te doen! Heerlijk ondiep water, de kids durfden niet diep gelukkig dus we konden ze lekker hun gang laten gaan. Dichtbij een speeltuintje. Enige nadeel alle schelpen op t strand (vergeten te zoeken om mee te nemen helaas..) zoontje vond het zeer doen en dus elke x huilen als hij erdoor moest..maar ja waterschoenen voor die ene x strand ?

De kosten van het uitje? 3,50 parkeerkosten, ongeveer 10 benzine ? en een paar boodschappen (ok en een nieuwe koeltas van 9 euro) zelf flessen drinken, bekers, pakjes enz mee, wat koekjes enz en als avondeten door man gebakken pannekoeken mee, heerlijk!! echt genieten!

1 opmerking:

  1. Geniet van jullie vakantie! En zo'n voordelig uitje klinkt goed :)

    BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...