Vakantiedag 3: Julianatoren

Heeft weinig met besparen te maken ;) maar we zijn gister naar Julianatoren geweest. kaartjes via ING rentepunten gekocht, 4 kaartjes voor bijna 60 euro. benzine geen idee.. parkeren 7,50. 1 koffie voor mij daar gehaald, de rest hadden we mee dus is van het boodschappengeld gegaan. Het avondeten was wel iets duurder dan gewoon thuis eten. we hebben "tatjuhs" gehaald (18 euro)
maar we hebben een heerlijke dag gehad! Kostte nogal wat moeite om 1 dagje vrij te houden in de vakantie, buiten mijn 2 weken vrij om.. ;) maar het is gelukt!

Zondagavond toen de kids op bed lagen alles al ingepakt, bolletjes gesmeerd etc. Maandag gelijk de kids aangekleed, haren gekamd en de verrassing verteld. ze stonden te springen en te stuiteren! de heenreis was hierdoor een en al geruzie.. maar de rest van de dag niets meer gehoord! en dat is een wonder op zich! normaal altijd gedoe en spanning en geruzie. maar zelfs toen we weggingen geen boze buien oid! wauw!!! Zo heerlijk om eindelijk eens mee te maken! dankzij de bachbloessems en reflexintegratie kunnen we eindelijk eens genieten van dagjes weg zonder elke seconde op onze hoede te zijn voor boze buien...

Het was ook heerlijk rustig door de regen, nergens rijen, geen overweldigende drukte, heerlijk klein en overzichtelijk park, alles kunnen doen wat ze wilden, tijdens de buien waren er wel shows waar we heen konden (woezen en pip en jul&julia en een piratenavontuur) heel erg leuk gehad!

1 opmerking:

  1. Wat heerlijk dat het zo harmonieus verliep! En slim om zelf veel eten alvast mee te nemen. Dat scheelt weer.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...