Kinderen en avondeten

passen jullie je eten aan wat de kinderen lusten ? en als je partner een x niet mee eet bijv, onverwachts ? (en ik dus stiekem geen zin heb in 3 knderen die t niet lusten.. maar ja om dan maar patatjes te maken.... ??)

Een voorbeeldje.. gister 1 opvangkindje en mn eigen kids die mee eten. man zou later thuis zijn maar nog op tijd voor het eten. afspraak liep wat uit dus appje dat hij pas rond 19u thuis zou zijn. prima. Het eerste wat ik dacht van dan zit ik zo aan tafel met 3 kinderen die het niet lekker vinden... ik vroeg me af of ik wat anders zou maken, maar ja wat dan... vlees voor t avondeten (bami met sate) stond al gemarineerd in de koelkast en wat moet je dan... Dus maar gewoon bami gemaakt en inderdaad, ik heb als enige heerlijk gegeten... (en mn man ook om 19u gelukkig)
De kinderen zijn sowieso niet dol op avondeten (en de jonsgste helaas uberhaupt niet dol op groente dus ook rauw gaat er niets in)

Passen jullie het eten aan als je alleen met de kinderen eet of eet je dan ook normaal ?

2 opmerkingen:

  1. Ik pas het avondeten niet echt aan, al kies ik wel vaker voor gerechten die de kinderen lekker vinden, dus ik wissel het een beetje af. Dan is het ook gezelliger aan tafel ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wissel ook af. Pasta en rijst vind zoon sowieso heerlijk. Maar dat geldt voor mij ook. Ik ben niet zo van de gekookte aardappelen dus voor mij is het prima. Ik vul zijn groenten aan door tomaatjes, augurk en komkommer overdag extra te geven.

    BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...