Lang weekend

Zomaar eens lang weekend. heerlijk!
Donderdag zijn we naar de Vrienden van Amstel Live geweest! Voor het eerst!! we hadden geluk dat er in november of december extra kaarten beschikbaar kwamen toen de podiumindeling etc bekend was. en als kerst op de taart wonnen we bij Qmusic ook nog 2 uur lang in de backstagebar/studio van qmusic! zo stonden we naast van Velzen, jeroen van koningsbrugge, broederliefde, racoon, matt simon etc! Gaaf om mee te maken!! hadden supermooie plaatsen, zelfs ik met mn 1.57 kon alles gewoon zien omdat ze hetin verschillende hoogtes hadden gemaakt, top!


Omdat het laat zou worden hadden we beide vrijdag vrij genomen enuiteraard sliepen de kinderen bij opa en oma. Oma zou de jongste vrijdag naar school brengen, oudste was al heel de dag ziek. wij zouden vrijdag lekker naar de sauna, dat komt er steeds niet van (ene x man echt zo moe dat hij niet wakker kon blijven dus niet gegaan, de x erna was ik zie. ) en nu was oma ziek..dus zelf de kinderen opgehaald bij oam, zij had jongste al afgemeld, aangezien zij hem niet kon brengen. dus waren de kids heel de vrijdag ook thuis.. voelde dus als zaterdag ;) heerlijk dus 3 dagen weekend.
alles lekker op gemakje

Weekend is altijd tijd om alle was bij te werken, bedden verschonen, kattenbakken verchonen, planten water, nieuwe weekmenus en boodschappenlijstjes maken, vuilniszakken wegbrengen en weet ik t wat voor klusjes nog meer waar we doordeweeks niet altijd aan toe komen.

Heerlijk op gemak omdat we allebei vrij zijn :)
Gister wilden we er graag evenuit, dochter ook helaas wou zij wat anders dan wij (zij t liefst zwembad of binnenspeeltuin.. ) wij wilden nog een x naar blijdorp nu we nog een abonnement hebben. Deze willen we opzeggen omdat we te weinig gaan. Helaas. de kinderen vinden t niet zo leuk als we hoopten ;) dus liever 1x per jaar oid met een gewoon kaartje dan een duur abonnement en het gevoel hebben dat we moeten.. dus abbo opzeggen
Ondanks de kou waar we ons op kleden, was t heerlijk in blijdorp! het was alleen megadruk omdat stadsbeheer iets van een personeelsdag had oid. maar prima te doen. snel broodjes gesmeerd, pakje drinken mee en dus heerlijk goedkoop uitje, alleen benzine en parkeren.
Heerlijke middag gehad!
net voor 1700 weer thuis, man ging pannekoeken bakken, lekker gegeten en de kids heerlijk op tijd op bed :)
vandaag ook relaxt dagje, huis weer netjes maken voor ede werkweek, was bij werken etc, maar alles lekker op gemak :)
hoe is jullie weekend ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...