Midweekje weg geweest!

We zijn heerlijk een midweek weggeweest! Man had een leuke aanbieding gevonden van Roompot Beach Resort. vlakbij het strand (nog geen 1 minuut lopen vanaf het huisje!)

Kosten verblijf: 289 - 65 = 224 euro voor een huisje incl sauna
Kosten boodschappen/activiteiten 190 euro
Totale kosten excl kilometers: 414 euro.

Heerlijk kunnen uitwaaien op het strand, gezwommen, bowlen (helaas geen rekje in de goot voor de kinderen... dus die vonden het een stuk minder leuk met flinke boze en verdrietige buien omdat de bal zo best wel vaak de goot in ging...:( erg jammer voor een park met veel kinderen... )
Elke avond lekker even in de sauna geweest. klein maar heerlijk!

Heerlijke midweek echt samen gehad zo!
(helaas wel een paar flink pittige buien van dochter.. als t niet ging zoals zij wou/in haar hoofd had.. zullen wel meer ouders herkennen..hierdoor ook een beetje saaie laatste dag gehad.. wij wilden naar een dierentuin met binnen/buiten speeltuin in zeeland, op de terugweg, mevrouw wou niet.. ik wou het risico niet nemen om 42 euro entree te betalen voor madam met flinke boze buien dus die gok niet gewaagd... waren rond 12 u thuis, gelijk de was gesorteerd en aangezet. dochter had een tablet verbod.. hierdoor ging ze lief spelen en hebben we smiddags zelfs het spel kolonisten van catan gespeeld/aan haar geleerd, was erg leuk gelukkig! toch  nog een fijne afsluiting van de dag!!

1 van mn goede voornemens voor dit jaar.. (sowieso al hoor.. niet perse omdat het januari is) rustiger blijven tijdens dochter haar buien.. hoe meer ze mij op de kast krijgt, hoe meer voer voor haar buien.. hoe rustiger ik blijf, hoe eerder haar bui over gaat.. lastig en enorme uitdaging voor mij... ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...