Overzicht maart

Ik ben nog aan het zoeken naar een handig overzichtje hiervoor.. in excel hebik een handig maandschema, beetje vergelijkbaar met een bankafschrift, maar dan gesorteerd.. boodschappen bij elkaar, vaste lasten bij elkaar, en alle overige uitgaven onder elkaar.. maar nog even kijken hoe ik het handig in een overzicht zet hiervoor..


uitgegeven gepland
boodschappen 476,9 500
vaste lasten 1218,83 1218,83
tanken 136,28 150
zwemles 84 84gemeentelijke heffingen 369,6 365
blijdorp abonnement 194 190
overige 411,13 200


zwemles betalen we per 2 maanden, of eigenlijk per 8x, 84 euro. het mag ook per 4x. 
ivm de extra uitgaven heb ik 280 euro extra van de spaarrekening gehaald (ook de zwemles was niet ingecalculeerd.. soms kan het van de 200 voor overige, soms niet, moet nog even wennen om het in mn schema te zetten om de maand.. gelijk even doen ;) )
Dit ziet er wel uit als een redelijk overzichtelijk overzichtje denk ik ? Deze maand trouwens niets naar de spaarrekening gestort, helaas. dat komt wel weer :) 

Verder is de rente weer bijgeschreven bij Moneyou.. minder dan in januari, ondanks saldogroei omdat de rente weer 0,1% is gedaald :( Ook hebben we minder kunnen sparen omdat mijn zusje geld heeft geleend (maar ik heb liever dat ze bij mij leent dan bij een dure bank!) ook mijn vader heeft nog een lening bij ons lopen.. komt vanzelf :) de rente in januari was 86,02 :) altijd leuk!

En natuurlijk is de studieschuld bij Duo weer bijgewerkt. blijft leuk om het bedrag te zien dalen!
schuld op dit moment: 8444,45  zelfs met de lage rente, daalt het rentebedrag nog elke maand! in januari 0,88, feb 0,86 en maart 0,85 :D 

3 opmerkingen:

 1. Ik hou mijn adminstratie ook altijd bij in excel maar gebruik sinds een paar maand een draaitabel. Je voegt dan een paar kolommen met informatie toe aan je schema, zoals in welke winkel je iets hebt gekocht en wat voor soort uitgaven (boodschappen/kleding/hobby) het zijn en de draaitabel voegt alles samen per periode. Ik zou niet meer anders willen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat lijkt me dan weer niets.. wil juist zien wat er nog over is elke maand.. durf anders geen aankopen te doen, ook al zijn ze wel nodig :p zo heb ik juist overzicht wat er na aftrek van de vaste lasten, boodschappen, tanken, andere geplande uitgaven overblijft. en hierin staat ook ons wisselende salaris (hou mn uren ook bij in excel, dus staat aan elkaar gekoppeld) en wat er dan overblijft om naar de spaarrekening te storten.. dus een diagram zou ik niet zoveel aan hebben.. is leuk voor een overzichtje achteraf.. maar vind dat onnodig extra werk :p

   Verwijderen
 2. Leuk om je financiën zo op een rijtje te zien!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

rustige week

Extra uitgaven deze week waren Een hoesje voor dochters nieuwe tablet, via wish 7,80 een broek voor dochter in de sale. keek voor mezelf...